Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σκέψεις για την 7η Νοεμβρίου

Διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης λίγες είναι οι στιγμές που δεν θα κλείσεις τα μάτια σου στη θέα ενός ηλικιωμένου άστεγου επαίτη, που θα δεν στρέψεις το βλέμμα αλλού για να αποφύγεις τον εικοσάχρονο που τρυπιέται δίπλα στη στοίβα των σκουπιδιών, που δεν θα επιταχύνεις το βήμα με κατεβασμένο το κεφάλι όταν κάποιος τείνει να σου μιλήσει στο δρόμο … και λίγο αργότερα θα καταλάβεις πως ήταν απλώς ένας φίλος από τα παλιά… Γινήκαμε έτσι.

Κι όσο οι γειτονιές μας εξαθλιώνονται, κι οι ζωές μας επίσης, κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτικές καριέρες χρησιμοποιώντας το πόνο των άλλων, των λιγότερο τυχερών, για να τρομοκρατούν τους άλλους, τους λιγότερους άτυχους –και εν τω μεταξύ οι άγνωστοι-γνωστοί, κερδοσκοπούν.
Για πόσο καιρό ακόμα θα το επιτρέπουμε αυτό;

Δεν ζητάω ψήφο. Δεν είμαι εγώ το θέμα μας. Εμείς είμαστε το θέμα. Το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, όλων, των λιγότερο ή περισσότερο τυχερών…. Σε αυτό προσβλέπω την 7η Νοεμβρίου.

Γιατί, όπως λέει και ένα γκράφιτι των Εξαρχείων, … πατρίδα μου δεν είναι μόνο εκεί που αγάπησα, πατρίδα μου είναι και εκεί που μίσησα. … Πατρίδα μου είναι εκεί που νοιάζομαι…


Να είστε καλά

Αφροδίτη

Περιφέρεια Αττικής, Τομέας Αθήνας, Γρηγόρης Ψαριανός- Αττική Γη


44 σχόλια:

  1. Tι πίνεις ρε κοπελιά εκεί στα Λονδίνα;

    "κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτικές καριέρες χρησιμοποιώντας το πόνο των άλλων"
    Για τον εαυτό σου μιλάς φαντάζομαι.

    Εντωμεταξύ ψηφίζεις Θεσσαλονίκη και βάζεις υποψήφια για Αττική; Το βρίσκεις πολύ λογικό και σωστό;

    Ξεκαβάλησε το καλάμι μήπως και προλάβεις και σώσεις κανένα κομμάτι αξιοπρέπειας. Για καλό σου το λέω. Γιατί με όλα αυτά που κάνεις και λες μόνο ψώνιο θα μπορούσε να σε χαρακτηρίσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφροδίτη, υπέροχη, καταπληκτική η σκέψη σου.
    Προσυπογράφω κάθε σου λέξη.
    Καλή δύναμη στο δύσκολο δρόμο που διάλεξες.
    Την εκτίμησή μου με μια καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα πατρίδα μου είναι εκεί που μπορώ και μου επιτρέπουν οι συνθήκες ν' ανθίσω.

    Οριστικός αποχαιρετισμός στο ελλαδικό πτώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΡΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 5,4% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σου λέει κάτι? Γι'αυτό την κοπάνησες στο Λονδίνο?
    Κάτι ωραίο ξημέρωσε ... Επεται συνέχεια...
    Αρχίστε να ανησυχείτε, δεν κάνει κακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἄφρα, ἔμαθες τὰ νέα; Ἐρχόμαστε!!!! Τρέχα πίσω στὴ Συρία, ὅσο ἀκόμα προλαβαίνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κα Άφρα Αλ Σάλεχ, πώς σχολιάζετε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου "Σωτηρία", της ΜΚΟ "Εργοερευνητική" και του ΙΕΝΘΥΑΕ αναφορικά με το ποσοστό φυματιώσεως (1 στους 3 νοσεί ενεργά) που κομίζουν οι αγαπημένοι σας ΛΑΘΡΟμετανάστες εν Αθήναις; Πώς θα αντιδράσετε; Θα προτείνετε περαιτέρω σπατάλες του κρατικού χρήματος, εις βάρος των αυτοχθόνων; Αλήθεια, γιατί δε σχολιάζετε την αδικαιολόγητη δωρεάν νοσηλεία που δέχονται, εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων; Αλλά, ξέρουμε, η λύση είναι μία: όλοι Έλληνες πάραυτα! Αλλά ας επιστρέψουμε στο προκείμενο. Πιστεύετε, πως η δοκιμασμένη & προσφιλής σας τακτική του πεοθηλασμού θα μπορέσει να απομακρύνει τον ιό της φυματιώσεως από τους μονάκριβούς σας ΛΑΘΡΟμετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20% στον Αγίο Παντελεήμονα. Αρπάχτε το στο κώλο της πουστοδημοκρατίας σας.

    Ερχόμαστε κουφάλες. Πρώτα για τους λαθροπίθηκους και μετά για σας κοκκινοπροδότες!

    ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΗΔΗ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΒΥΖΙΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΑΜΑ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωρη ψολετα εμεις οι Ελληνες φασιστες θα σου σκισουμε τη κωλαρα σου και το ξερεις.
    Θα σαρεσει βεβαια αλλα δεν πειραζει...
    Εξω ολοι οι ξενοι απο την Ελλαδα!!!
    Τραβα στη Σαχαρα σου μωρη αρωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ διαφωνώ με την Αλ Σάλεχ, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω πως κάπιοια από τα σχόλια εδώ μέσα είναι εμετικά και πραγματικά απορώ γιατί η Αλ Σάλεχ τα αφήνει στην σελίδα της. Βέβαια πιθανόν να θέλει τώρα να κάνει το θύμα της όλης ιστορίας. Καλά δεν συγκινούμαστε.

    Η πολιτική της κας Αλ Σάλεχ και των ομοίων της το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να δώσει μία δύναμη στην ΧΑ άνευ προηγουμένου. Φυσικά είναι χαζό να πιστεύουμε πως ξαφνικά μέσα σε 4 χρόνια οι κάτοικοι της Αθήνας έγιναν ναζί. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Όπως π.χ. αισθάνθηκαν πως κάποιοι τους τα έπρηζαν συχνά πυκνά με αντιρατσιστικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των λαθρο, όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι είχαν ήδη χάσει όλα τους τα δικαιώματα, ακόμη και τα πιο απλά, όπως π.χ. να περπατάνε στο πεζοδρόμιο ή να κάθονται στην πλατεία της γειτονιάς τους ή να περπατάνε στον δρόμο όταν σκοτεινιάζει ή να έχουν μαζί τους τσάντα ή να έχουν τα σκαλοπάτια του σπιτιού τους καθαρά.

    Οι ΜΚΟ, οι ομάδες "αντιρατσιστών" (φασιστοειδών πρώτου μεγέθους) και οι διάφοροι-ες Άλ Σάλεχ φυσικά κανένα πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν μπόρεσαν να λύσουν. Αντιθέτως κατάφεραν με την προκλητική τους στάση να δημιουργήσουν προβλήματα. Γιατί αν δεν είχαμε τους δήθεν προοδευτικούς των άλλων γειτονιών χωρίς προβλήματα να μας βρίζουν και να μας προκαλούνε θα το είχαμε κι εμείς δει αλλιώς το θέμα. Αλλά όταν βλέπεις διάφορες ομάδες ντε και καλά να σου επιβάλλουν μία παρανοϊκή κατάσταση και να στην πλασάρουν ως φυσιολογική βρίζοντας σε κιόλας σαλτάρεις.

    Το λάθος ήταν πως τα έβαλαν με τους κατοίκους αντί να τα βάλουν με τους υπεύθυνους και με τους εκμεταλλευτές αυτών των ανθρώπων. αλλά θέλει κότσια να τα βάλεις με την πολιτική μαφία και τον υπόκοσμο. Ενώ στους συνταξιούχους κατοίκους του κέντρου είναι πιο έυκολο να φωνάζεις την ανοησία σου.
    Μείνε κοπέλα μου έξω να δεις πώς δουλεύει η εκεί Αστυνομία και το εκεί Κράτος και μετά έλα να μας πεις τί έμαθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να βλέπετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη ... αλλά και για να βλέπουν οι αλλοι την ζοφερή σας όψη ... Για αυτό τα αφήνω. Τόσο απλά! Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί απάντηση! Εσείς κα Αλ Σάλεχ τί βλέπετε στον καθρέφτη; Τον φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη ή την αδελφή Τερέζα; Δεν ξεκαβαλάτε κανένα καλάμι λέω γω.
    Τί ακριβώς κάνατε για αυτούς τους ανθρώπους εκτός από το να εκμεταλλευτείτε την οποιαδήποτε δημοσιότητα είχε το θέμα και να την εξαργυρώσετε με θέσεις συμβούλου, υποψηφιότητες σε περιφέρεια και δεν ξέρω τί άλλο;
    Με εξαίρεση τα χυδαία σχόλια που σας στέλνουν πιστεύετε πως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα που διαφωνούμε με τις θέσεις σας έχουμε ζοφερή όψη;
    Δεν βρέχει κοπελιά. Σας φτύνουν και καλά κάνουν. Φροντίστε να ξυπνήσετε και αφήστε το στυλάκι της τάχα μου δήθεν πρωτοποριακής αδικημένης Μπουμπουλίνας που πάτε να περάσετε. Αποτυχημένη είστε και εσείς και όσοι έμπλεξαν σε αυτό τον δήθεν αντιρατσιστικό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η καλύτερη απάντηση στους άξεστους υπανθρώπους με τη ζοφερή όψη, ήταν η επιλογή της αξιοπρέπειας στο Δήμο Αθηναίων (κι απ᾽ ότι φαίνεται και στο Δήμο Θεσσαλονικέων και σε πολλούς Δήμους και Περιφέρειες)
    Τώρα πρέπει τάχιστα να ξαναγυρίσουν πίσω. (στα κλούβια πλέον αυγά τους).
    Σας χαιρετώ θερμά. Είμαι περήφανος που έχουμε συμπολίτιδες σαν εσάς, Κυρία Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι πολυπολιτισμικες κοινωνιες εχουν αποτυχει παντου και δεν εχουν ελπιδα ουτε και στην Ελλαδα.

    Το μονο που προκαλουν ειναι γκετοποιηση, εγκληματικοτητα και εντασεις.

    Η συντριπτικη πλειοψηφια των αλλοδαπων στη χωρα μας ειναι λαθρομεταναστες και πρεπει να απελαθουν αμεσα.

    Αμα δεν σας αρεσει αυτη η χωρα, να γυρισετε στη Συρια. Αλλα βεβαια, ειναι πολλα τα λεφτα και οι μισθοι που τσεπωνατε απο τα υπουργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛ ΣΑΛΕΧ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΑ. ΚΡΕΜΑΣΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο

    ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Βασίλη να σε πληροφορήσω πως πάρα πολύ κόσμος που ψήφισε Χ.Α.στον β γύρο ψήφισε Καμίνη, γιατί απλά δεν έφαγε τα παραμύθια του Κακλαμάνη για τους λαθρο. Αυτό είναι για να καταλάβεις πως ο κόσμος δεν ψήφισε ούτε κομματικά, ούτε ρατσιστικά και φασιστικά, όπως προσπαθείτε να δείξετε. Οι κάτοικοι της Αθήανς είναι δημοκράτες και αυτή την φορά ψήφισαν επιτέλους πολύ σωστά. ας λάβουν οι υπεύθυνοι το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛ ΣΑΛΕΧ

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ANTI-ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ geert Wilders ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ, Ο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣ" ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ.

    ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

    Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΓΥΜΝΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑ ΧΩΡΑ.

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕΙΣ ΠΑΧΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η συντριπτικη πλειοψηφεια των λαθρομεταναστων ειναι φανατικοι ισλαμιστες με τριτοκοσμικες αντιληψεις.

    Το ισλαμ ειναι ιδεολογια μισους και τρομοκρατιας.

    Η ελλαδα κινδυνευει να αλωθει απο τους ισλαμοφασιστες και να γινει προπυργιο της Αλ Καιντα. Πρεπει να απελαθουν αμεσα οι λαθρομεταναστες αλλιως σε 20-30 χρονια θα μετοναμαστει η χωρας μας σε Ελλαδισταν.

    Οπου εχει γινει μαζικη (λαθρο)μεταναστευση μουσουλμανων, τα προβληματα ειναι τεραστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια και είσαι στο Λονδίνο, να ξερεις οτι η πόλη ειναι γεματη γκετο και μεγαλο μερος των μουσουλμανων εκει ειναι ριζοσπαστες ισλαμιστες και φονταμεταλιστες και ζουν παραλληλες ζωες χωρις κοινα στοιχεία με τους γηγενεις αγγλούς κατοικους.

    Μην ξεχναμε και τις τρομοκρατικες επιθεσεις που πραγματοποιηθηκαν στο Λονδινο απο πακιστανους δευτερης γενιας μεγαλωμενους στην Αγγλια.

    Αυτο θα ειναι και το μελλον της Αθηνας.
    Γεματη γκετο και με ενα μεγαλο μερος των "Ελληνοπποιημενων" πακιστανων ριζοσπαστικοποιημενο στο ΙΣΛΑΜ.

    Ειναι ενδεικτικο οτι οι δευτερης γενιας μεταναστες εχουν αποκομμενους δεσμους με τη πατριδα των γονιων τους και ετσι βρισκουν τη θρησκεια ως ενοποιητικο παραγοντα, με αποτελεσμα την ανοδο του φονταμεταλισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


    ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. βρε φασισταριά έχετε λυσσάξει που βγήκε ο Καμίνης και που σήμερα έκαναν προσευχή οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα....??
    Πάντως τα επιχειρήματα σας ειναι πανίσχυρα: θα σε γ#@$%@#$@με θα σε κάνουμε, θα σε ράνουμε.
    Ξέρω από τώρα την απάντηση σας-είμαι πληρωμένος πούστης αριστερός που ξεπουλάω την πατρίδα μου και τσιράκι του σόρος
    κάθε προοπτική αναστοχασμού έχει χαθεί για εσάς, αυτό έχω μόνο να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπήκαν κανα δυο ηλίθιοι και έχουν γεμίσει τον τόπο με υβριστικό spam, ενδεικτικό του IQ σπανακιού που διαθέτουν. Οι "ελληνόψυχοι" (τρομάρα τους) της χρυσής αυγής: Είτε βρίζουν αισχρά, πάντα ανώνυμα, είτε χτυπούν δέκα δέκα κανέναν κακομοίρη (είπαμε είναι παλληκάρια)...Καλή υπομονή Αφροδίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΊΤΕ ΕΔΩ?ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΟΠΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ(Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΑΤΣΟΦΑΤΣΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. al psolex emeis oi endoxoi fasistes tha sou skisoume ti kolara sou kai tous kolous olon ton musulmanon sou.
    ante epitelous narxisoun oi sfages.
    sas perimenoume pos kai pos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αφηστε τα παιδια να εκφραστουν ελευθερα.πραγματικα ειναι το καλητερο μαθημα για τους νεους ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφροδίτη μη σε πειράζει για τα εμετικά σχόλια που σου αφήνουν οι νεοναζί της Χ.Α. Είναι ενδεικτικό εξάλλου της σήψης και της παρακμής ενός κομματιού της κοινωνίας μας. Δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν διαφορετικά άνθρωποι με εξαιρετικά χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και με απύθμενο μίσος για τη κοινωνία, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό το μίσος τους, που δε διστάζουν να βγάλουν μαχαίρι για να σφάξουν συνανθρώπους μας.

    Όπως ένα κομμάτι του Ισλάμ νοσεί και αναφέρομαι στον ακραίο φονταμενταλισμό τρομοκρατικών οργανώσεων, έτσι και εδώ στην Ελλάδα συμβαίνει και με εκείνους τους ακροδεξιούς "χριστιανούς", τους φονταμενταλιστές της Ελλάδας, τη πληγή του ορθόδοξου χριστιανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αχ ρε Αφροδίτη τι πάθη δημιουργείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. People face your fears..
    Stop hiding behind dead religions like Christianity that ruined the ancient Greek spirit.. When Paul the disciple visited ancient Athens to preach and sell the new Jesus import , the Greeks were smart enough and told him:
    Listen stranger we have 12 gods over here, democracy, plurality.. But you believe in monotheism, in kings and oligarchy .. So we created a 13th temple for your god, the unknown god fir strangers like u to go pray...
    So go pray my man and leave us alone..
    But unfortunately apostle Saoul (Paul) wasn't there for democracy .. He was there to destroy the ancient Greek culture and religion and install Judaism (Christianity) by force..
    And know u have all those uneducated modern Christians calling themselves "Greeks"...!!!???
    Laughing ... What those Christians don't know is that they killed the "real" Greek ancient spirit..
    "Δημοκρατια και ανεξιθρησκια " represent the ancient spirit... Not violence and hiding behind anonymity and stabbing strangers in the dark like hyenas attacking 10 to 1...
    That's been an uneducated coward not a real brave citizen seeking solutions.. You guys don't respect women, obviously u too macho to respect kids or animals or homeless or the desperate and the sick.. You need compassion in your life...
    Attacking Afrodite in her blog without posting your name is being a coward...
    That's anti-Greek... Sorry but modern Greece is just a shadow comparing to Socrate's Greece
    Too much cheap alcohol my friends , tons of red meat and bad cholesterol my friends turned you into haters, anonymous cowards, broke, unemployed.. Fans, tifozi, hooligans, idiots, believers, Christians ..
    You are the mass in the hands of the wealthy and playing you like puppets.. They put knives in your lazy hands and all u say is "yes sir".. "I'm gonna kill a Pakistani immigrant and make a stronger Greece"... You Greek neonazis be aware , coz as a Nigerian immigrant is too dark brown for your Arian taste, same back in the 40ies YOU MY FRIEND that talk so much shit (anonymous).. Yes YOU WERE the too dark filthy brown for the German Nazis .. Yes your grandfather fought the Nazis , same ones that now call you a PIG ( Portugal , Italy, Greece).. Yes you let them call you a PIG.. steal your money tax you , rape you laugh at you and call you a PIG , and you? κανεις μοκο.. You shut up , get angry and then go to the soccer stadium breaking the trains or come here abusing Afrodite and the rest of us..
    All that without posting your real name????
    Go hide in your shadows , cowards!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. People face your fears..
    Stop hiding behind dead religions like Christianity that ruined the ancient Greek spirit.. When Paul the disciple visited ancient Athens to preach and sell the new Jesus import , the Greeks were smart enough and told him:
    Listen stranger we have 12 gods over here, democracy, plurality.. But you believe in monotheism, in kings and oligarchy .. So we created a 13th temple for your god, the unknown god fir strangers like u to go pray...
    So go pray my man and leave us alone..
    But unfortunately apostle Saoul (Paul) wasn't there for democracy .. He was there to destroy the ancient Greek culture and religion and install Judaism (Christianity) by force..
    And know u have all those uneducated modern Christians calling themselves "Greeks"...!!!???
    Laughing ... What those Christians don't know is that they killed the "real" Greek ancient spirit..
    "Δημοκρατια και ανεξιθρησκια " represent the ancient spirit... Not violence and hiding behind anonymity and stabbing strangers in the dark like hyenas attacking 10 to 1...
    That's been an uneducated coward not a real brave citizen seeking solutions.. You guys don't respect women, obviously u too macho to respect kids or animals or homeless or the desperate and the sick.. You need compassion in your life...
    Attacking Afrodite in her blog without posting your name is being a coward...
    That's anti-Greek... Sorry but modern Greece is just a shadow comparing to Socrate's Greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Too much cheap alcohol my friends , tons of red meat and bad cholesterol my friends turned you into haters, anonymous cowards, broke, unemployed.. Fans, tifozi, hooligans, idiots, believers, Christians ..
    You are the mass in the hands of the wealthy and playing you like puppets.. They put knives in your lazy hands and all u say is "yes sir".. "I'm gonna kill a Pakistani immigrant and make a stronger Greece"... You Greek neonazis be aware , coz as a Nigerian immigrant is too dark brown for your Arian taste, same back in the 40ies YOU MY FRIEND that talk so much shit (anonymous).. Yes YOU WERE the too dark filthy brown for the German Nazis .. Yes your grandfather fought the Nazis , same ones that now call you a PIG ( Portugal , Italy, Greece).. Yes you let them call you a PIG.. steal your money tax you , rape you laugh at you and call you a PIG , and you? κανεις μοκο.. You shut up , get angry and then go to the soccer stadium breaking the trains or come here abusing Afrodite and the rest of us..
    All that without posting your real name????
    Go hide in your shadows , cowards!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η συντριπτικη πλειοψηφεια των λαθρομεταναστων ειναι φανατικοι ισλαμιστες με τριτοκοσμικες αντιληψεις.
    ------------------------

    No,no it's not.. Most of them are refugees and don't even wanna stay in Greece.. Wanna go to really industrial countries like France, Germany, UK or even USA..!
    All you have to do is help.. Help them.. Even let them go wherever they wanna go.. Communicate!.. It's to your advantage.. Maybe they could work for you.. Honor them.. Hire them .. Pay them .. Maybe they wanna move on.. Help them.. Help them go where they wanna go..
    Mama Greece needs help.. I get it.. I see it.. I feel it..
    So let the immigrants (illegals) move, move on..
    Maybe it's not house or belongings are looking for..
    Stop flattering yourselves and let them go if they want to..
    Or even stay.. Maybe they can even help you..
    Stop demonizing what u don't know..
    I'm a Greek-American proud of both my poles.. South and north.. East and west ... We always at home and at the same time we are equally immigrants on that very tolerant earth hotel..
    We are all guests here, on this earth my friends...
    Treat it as a hotel, don't trash it and don't act/pretend you own it..
    No matter how black or white or where were u born..
    Doesn't matter..
    Just be nice to all forms of life..
    Be tolerant.. Get your place under the sun and show some respect.. We are all one.. Suffering.. Don't be scared..
    Don't feel threatened.. We are ALL here.. Next to you..
    Boiling in the same pot.. Aknowledge us and believe it:you're not alone... We are here..
    Next to u!
    Patiently waiting.. For a hug .. Just a big hug to all of u!
    Neonazis or not.. Who cares.. We are all humans.. Tourists in this earth/life.. Regardless your religion ,
    IMAGINE , a world with no borders!
    It is possible ..
    Trust me;)
    Yours
    Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η συντριπτικη πλειοψηφεια των λαθρομεταναστων ειναι φανατικοι ισλαμιστες με τριτοκοσμικες αντιληψεις.
    ------------------------

    No,no it's not.. Most of them are refugees and don't even wanna stay in Greece.. Wanna go to really industrial countries like France, Germany, UK or even USA..!
    All you have to do is help.. Help them.. Even let them go wherever they wanna go.. Communicate!.. It's to your advantage.. Maybe they could work for you.. Honor them.. Hire them .. Pay them .. Maybe they wanna move on.. Help them.. Help them go where they wanna go..
    Mama Greece needs help.. I get it.. I see it.. I feel it..
    So let the immigrants (illegals) move, move on..
    Maybe it's not house or belongings are looking for..
    Stop flattering yourselves and let them go if they want to..
    Or even stay.. Maybe they can even help you..
    Stop demonizing what u don't know..
    I'm a Greek-American proud of both my poles.. South and north.. East and west ... We always at home and at the same time we are equally immigrants on that very tolerant earth hotel..
    We are all guests here, on this earth my friends...
    Treat it as a hotel, don't trash it and don't act/pretend you own it..
    No matter how black or white or where were u born..
    Doesn't matter..
    Just be nice to all forms of life..
    Be tolerant.. Get your place under the sun and show some respect.. We are all one.. Suffering.. Don't be scared..
    Don't feel threatened.. We are ALL here.. Next to you..
    Boiling in the same pot.. Aknowledge us and believe it:you're not alone... We are here..
    Next to u!
    Patiently waiting.. For a hug .. Just a big hug to all of u!
    Neonazis or not.. Who cares.. We are all humans.. Tourists in this earth/life.. Regardless your religion ,
    IMAGINE , a world with no borders!
    It is possible ..
    Trust me;)
    Yours
    Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η συντριπτικη πλειοψηφεια των λαθρομεταναστων ειναι φανατικοι ισλαμιστες με τριτοκοσμικες αντιληψεις.
    ------------------------

    No,no it's not.. Most of them are refugees and don't even wanna stay in Greece.. Wanna go to really industrial countries like France, Germany, UK or even USA..!
    All you have to do is help.. Help them.. Even let them go wherever they wanna go.. Communicate!.. It's to your advantage.. Maybe they could work for you.. Honor them.. Hire them .. Pay them .. Maybe they wanna move on.. Help them.. Help them go where they wanna go..
    Mama Greece needs help.. I get it.. I see it.. I feel it..
    So let the immigrants (illegals) move, move on..
    Maybe it's not house or belongings are looking for..
    Stop flattering yourselves and let them go if they want to..
    Or even stay.. Maybe they can even help you..
    Stop demonizing what u don't know..
    I'm a Greek-American proud of both my poles.. South and north.. East and west ... We always at home and at the same time we are equally immigrants on that very tolerant earth hotel..
    We are all guests here, on this earth my friends...
    Treat it as a hotel, don't trash it and don't act/pretend you own it..
    No matter how black or white or where were u born..
    Doesn't matter..
    Just be nice to all forms of life..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 14 Νοεμβρίου 2010 2:48 μ.μ ποια αξιοπρεπεια ρε φιλε το 70 τοις εκατο απειχε..ο καμινης και ο μπουταρης με ελαχιστους ψηφους βγηκαν..ας ειναι καλα οι λαθρομεταναστες που ψηφισαν και οι ελληνες βλακες που δεν ψηφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 17 Νοεμβρίου 2010 9:34 μ.μ.
    we canot let them to go to europe because of dublin 2 treaty dont you know that? spain france italy have blocked their borders..its our time know to do this..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν βαζει η κυρια αλ σαλεχ καποιους να γραφουν αυτα τα σχολια εισ βαρος της για να το παιζει θυμα μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Hi, good post. I have been pondering this topic,so thanks for sharing. I’ll likely be coming back to your posts. Keep up the good work

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Is this WP theme free or premium? nice blog btw! >

    thanxxx
    single mother grants

    ΑπάντησηΔιαγραφή