Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ένα μόνο σχόλιο

Ο κόσμος περνάει άσχημα. Αισθάνεται αδικημένος. Αισθάνεται πληγωμένος. Αισθάνεται ταπεινωμένος. Γι αυτό και επιδίδεται σε ανθρωποφαγικές τελετές.

Και μια μικρή διόρθωση: Είμαι σύμβουλος του κ. Βούγια σε ζητήματα ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών.

Α, και κάτι ακόμα: Επιτέλους έγινα πρωτοσέλιδο!!! (έστω με δέκα χρόνια καθυστέρηση).

Φιλικά

113 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια , αλλά τώρα γύρισε πλευρά γιατί το εξώφυλλο είναι λίγο ' πορνό ' .

    για τη δουλειά σου να σε προβάλλουν , όχι γισ την κρυψίνοια σου . να ειναι καλα το taxalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩΤΙΚΗ ΩΔΗ ΠΡΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ

    Το όνομά σου μαρτυρά
    καταγωγή βαρβάτη,
    μάλλον θα ρούφαγες καβλιά
    φαντάρων στη Βαγδάτη.

    Κι αφου γλυκάθηκες πολύ,
    έβαλες φυλακτό σου,
    μία αράπικη ψωλή
    στο στήθος για σταυρό σου.

    Για να δηλώσεις με τιμή,
    πως είσαι αρχιερέας
    στην ιερή σου αποστολή
    να τρώγεις μαύρο κρέας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καποιοι άλλοι είναι Αφρικανοί ζουλού (πρώτο θέμα).
    Αλητες, απλα αλήτες.
    Τσακίστε τους πριν ειναι αργά.
    Δημοσιογραφία του κώλου.
    Καλά τους τα εχωσε το ταχαλια
    http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_3096.html
    αλλά οι ρατσιστές του ορμήξανε.
    αν δεν έχεις ζήσεις την προσφυγιά....
    Κουράγιο, κάνε αυτό που πρέπει. Αν και οι αριθμοι και οι ηλίθιοι, δεν τελειώνουν ποτέ, εσύ συνέχισε αυτό που άρχισες.
    Βασίλης
    Έλληνας, μετανάστης 20 χρόνια στη Γερμανία, που βίωσε το ρατσισμό.
    Και τώρα κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα.
    Μπροστά από την εκκλησία.
    Τη Χριστιανική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφρόδίτη με ΑΣΕΠ μπήκες στο δημόσιο ή πέρασες από...συνέντευξη;

    Λέγανε στην Ελλάδα παλία, για να πας μπροστά πρέπει να είσαι αριστερός ή πούστης, τελικά σήμερα και το λαθρομεταναστολάγνος είναι πολύ της μόδας.

    Βρε τους μακάκες τους Έλληνες...ψηφίσανε ΠΑΣΟΚ και τους βγήκε Πακιστανοσοκ!

    Όταν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου που θα ζουν σε μια χώρα φίσκα στους τριτοκοσμικούς μετανάστες όπου θα σφάζουν τις γυναίκες τους επειδή είναι άπιστες και θα κόβουν τις κλειτορίδες στις κόρες τους, πολύ θα ήθελα να δω τι θα τους απαντήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφροδίτη,
    Τα εμετικά δημοσιεύματα και τα χειρότερα σχόλια δεν είναι η πλειοψηφία. Δες τα blogs mediacopy.blogspot.com, alatasgr.blogspot.com, mediablog.blogspot.com, το www.typologies.gr και τόσα άλλα και θα δεις τι σημαίνει συμπαράσταση. Και για όλους τους "ελληναράδες" που γράφουν προστυχιές μην στεναχωριέσαι. Μόνο σε αυτές πιστεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι να συμβάλλεις ώστε η κυβέρνηση στην οποία μέλος είναι και ο κ. Βούγιας να μην ακολουθήσει την πολιτική της "μηδενικής ανοχής" που προπαγανδιζόταν προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα αγαπητή σε έχω παρακολουθήσει αρκετά κ ξέρω μόνο ένα πράγμα,ότι μόνο ελληνική εθνική συνείδηση δεν έχεις.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ .Πάρ'το χαμπάρι κ άλλαξε τροπάριο γιατί μας τα έχεις πρήξει με τους βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες.Γιατί δεν παίρνεις πέντε-έξι σπίτι σου κ να τους ταϊζεις;Αυτούς τους κακομοίρηδες που δίνουν ένα τάλιρο δολλάρια για να πάνε στο άγνωστο όταν στην πατρίδα τους με τα λεφτά αυτά είναι πάμπλουτοι.
    Ο διεθνισμός σου δεν θα περάσει.Να το ξέρεις .Κ άσε τις πολιτικώς ορθές αρλουμπολογίες για μη νόμιμα εισερχόμενους μετανάστες.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    Αυτή είναι η ωμή αληθεια που τόσο σας πονάει.Κάθε σοβαρό κράτος δέχεται μόνο νόμιμους ξένους στην επικράτειά του.Το αντίθετο μόνο προβλήματα δημιουργεί.
    Αλήθεια στην πατρίδα σου την Συρία τους λαθρομετανάστες τι τους κάνουν ;Μάλλον ξέρεις καλύτερα απο μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια για τη θεση της συμβουλου.
    Αλοιμονο στον Ελληνικο λαο που δεν θα αργσηει να νιωσει στο πετσι του τις ιδεες σας.
    Ενας Ελληνας που το φαινομενο της παρανομης εισοδου μεταναστων στη χωρα το αποκαλει ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμος:
    Μα τί ποιητικός ήστρος, τί έμπνευση! Η Χρυσή Αυγή θέλει στιχουργούς για τα εμβατήριά της! Δεν πετάγεσαι προς τα 'κει; Κάνουν και δωρεάν λοβοτομή!

    Αφροδίτη, λυπάμαι που σου το λέω, αλλά και στο Μεσαίωνα τις έξυπνες, καλλιεργημένες και όμορφες κοπέλλες έκαιγαν για μάγισσες. Πρέπει να περιμένεις τέτοια χτυπήματα. Κάποιοι Ελληνάρες δεν αντέχουν το "πακέτο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Afrodite, είναι τεράστια επιτυχία να σου επιτίθεται η ξεπουλημένη, διαπλεκόμενη και ευτελής έντυπη δημοσιογραφία. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όταν ενοχλείς αρχίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη (και ενίοτε και οι μηνύσεις). Όταν δεν ενοχλείς (τύπου "κομιστής DVD") σου δίνουν και εκπομπή, και δεν παει να είσαι ο μεγαλύτερος αλήτης.

    Ένας αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο βρε Βούγια για το γούστο σου.
    Κούκλα η Αφροδίτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη δίνεις σημασία στα αισχρά σχόλια των φασιστόμουτρων. Τόσα ξέρουν τόσα λένε. Ανθρώπους που το iq τους είναι πολύ χαμηλό πρέπει να τους λυπόμαστε. Έχουν μάθει μόνο να μισούν, να κατακρίνουν και να βρίζουν. Όπως μεγαλώσει κανείς, τέτοια ανατροφή έχουν πάρει...
    Όσο για τη θέση στο Υπουργείο συγχαρητήρια πιστεύω ότι αξίζεις να είσαι εκεί. Ζηλεύουν γι'αυτό σε κράζουν, θα 'θελαν κι αυτοί να χωθούνε κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το διαδίκτυο είναι ένας τρόπος έκφρασης , ένας τρόπος που ανώνυμα ή επώνυμα μπορείς να σχολιάσεις οτιδήποτε , να θέσεις τους προβληματισμού σου .Σχόλια όπως το ποίημα που σου στείλανε ανώνυμα , είναι και αυτό ένας τρόπος έκφρασης .Αρρωστημένος ίσος , αλλά είναι τρόπος έκφρασης .Φιλοξενούσες καθημερινά αρρωστημένα σχόλια και πραγματικά τα περισσότερα τα έβγαζες στη δημοσιότητα .Ο κάθε ένας σκεπτόμενος άνθρωπος , μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του .¨Εμείς από την πλευρά μας , μένουμε μόνο στον σχολιασμό ως αρρωστημένων μυαλών , αυτών που σχολιάζουν με τέτοιο τρόπο τον οποιοδήποτε .Με τη σειρά μας να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο ρόλο που καλείσαι να παίξεις .Και προσοχή , επειδή η πολιτική είναι περίεργη και ολίγον βρώμικη , πρόσεχε λίγο τα νώτα σου . Φιλικά εμείς από τα thira-mata .Εδώ στην μικρή Σαντορίνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θαυμάστε τις λεκτικές ακροβασίες των "αντιρατσιστών":

    "ζητήματα ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών."

    ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΣ μετανάστης = ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ μετανάστης

    ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ μετανάστης = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

    Όμως φαίνεται για την κ. Σάλεχ άλλο η λαθρομετανάστευση, άλλο ο μή νόμιμα εισερχόμενος μετανάστης!

    Πάει θα μας τρελλάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας, καλή συνέχεια, μη σας στεναχωρούν τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλτάτη Αφροδίτη, μια θέση θέλω και εγώ, όχι στον ήλιο αλλά ειδικού συμβούλου. Μπορώ να υποστηρίξω διάφορα project με το αζημίωτο φυσικά. Μπορώ να είμαι φιλάνθρωπος, αντιρατσιστής, οικολόγος, προστάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και πάνω από όλα πιστός υπηρέτης της εξουσίας και ειδικά αυτής που έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Μην δίνεις επίσης καμία σημασία στα υβριστικά σχόλια. Ο κάθε αγάμητος ή κακο-γαμηνένος, κοινοποιεί την μιζέρια του και εκδηλώνει την μνησικακία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξαιρετικά αξιοπρεπές άρθρο. Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η σαπίλα των ελληνικών μίντια και των μπλογκ δεν ήταν δυνατό να μη σας αγγίξει. Αυτή είναι η πολιτική: την επόμενη φορά όταν θα κάνετε χειραψία με δημοσιογράφο φροντίστε να καθαρίζετε καλά τα χέρια σας με μπεταντίν. Η συντηρητική εφημερίδα Θέμα και τα διάφορα σαβουρομπλογκ του διαδικτύου αποκαλύπτουν το ήθος τους: αντί να ασχοληθούν με τις θέσεις σας ασχολούνται με φωτογραφίες. Μην ανησυχείτε, φταίει το iq τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν επιχείρημα άνω των 5 λέξεων.
    Συγχαρητήρια για τη στάση σας. Από δω και πέρα δε γίνεται να ρίξουν περισσότερη λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια!

    Εύχομαι να δημιουργηθεί επιτέλους νομικό πλαίσιο που να προστατεύει τους πρόσφυγες και να δημιουργεί προϋποθέσεις για την ένταξή τους στην νέα τους χώρα.
    Ελπίζω να γίνουμε πραγματικά φιλόξενος λαός...

    Φιλικοί χαιρετισμοί από την Δανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι κριμα να μην εχουμε τα προσοντα της κυριας ωστε να βρισκουμε δουλειες στο Δημόσιο, παρακαμπτοντας το ΑΣΕΠ. Η αποκρυψη απο το ιστολόγιο της του διορισμου της (μεχρι που το εβγαλαν τα blog), δειχνει ταυτόχρονα την υστεροβουλία της. Πάντως οι Αφγανο-πακιστανο-αφρικανοι που συνήθως υπερασπιζεται τα δίκαιά τους (φανατικοί μουσουλμάνοι οι περισσότεροι) πολύ θα εκτιμήσουν τις καλλιτεχνικες φωτο και τις απόψεις περι "Γυμνης εκθεσης, ακόμα και οταν γινεται για εμπορικους λόγους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑΥΤΗΝ ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΑΛΛ’ ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ’ ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ, ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΙΣΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΤΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΙΠΕΙΝ.

    Ισοκράτης.

    Αφιερωμένο στους επαγγελματίες αντιρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σχετικά με το ΑΣΕΠ,

    Η θέση του μετακλητού συμβούλου δεν χρειάζεται ΑΣΕΠ διότι δεν είναι μόνιμη θέση στο δημόσιο. Είσαι στη θέση αυτή για όσο καιρό βρίσκεται και ο Υπουργός ή Υφυπουργός, παρεκτός και αν θελήσει να σε απομακρύνει νωρίτερα. Στη συνέχεια υποχρεούσαι να υποβάλεις την παραίτησή σου- διχως αποζημιώσεις κτλ. Δεν είναι προνομιακή θέση.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχεις δίκιο. Και ταπεινωμένοι και αδικημένοι ως μη προνομιούχοι αισθανόμαστε. Μόνο που ξέρουμε ποιοί ευθύνονται και σε ποιούς πρέπει να κατευθύνουμε την οργή μας και να επιτεθούμε λυσσαλέα. Και δυστυχώς για σένα είναι η εκάστοτε εξουσία που θεριεύει από την εξαθλίωση των πολλών. Αυτή δηλαδή που επέλεξες να υπηρετείς ως σύμβουλος.

    Λυπάμαι που συντάχτηκες με τους προσκυνημένους.

    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μωρη βιζιτα ποσο χρεωνεις για ενα βραδυ;
    Κανονησε με τους πορνο-προαγωγους σου (του Χολλυγουντ) και πες μου.
    Για τον σκυλο μου σε θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαθος ενεργεια,
    απο αγωνίστρια για τα δικαιωματα των προσφύγων για σενα.
    και συμμετοχος στην ταχα μου κοινωνικη εξεγερση στους θωκους εξουσιας.
    χανεις καθε δικαιωμα να προβαλεσε ως επανστατρια εισαι ηδη γραναζι της εξουσιας.
    Στοχοποιήσε και αυτο ειναι επικυνδυνοσε εναν κοσμο που αλλζει γρηγορα. Οι ίδιοι που σε ανέβασαν , θα σε κατέβασουν οταν πιεστουν να είσαι σίγουρη.
    Ταυτιζεσαι με χωρους ή μαλλον δεχεσαι την υποστηριξει χωρων που δεν είναι τόσο αξιαγάπητοι.
    αναγνωριζεις πως ο κοσμος περνει ασχημα και μιλας για μη μόνιμους μετναστες. δηλαδη παρανομους = δηλαδη λαθρο-μεναστες.
    επισης μια αποροια μπορεις να μου πεις γιατι οι λαορμεταναστες ειναι στην πλειοψηφια τους ασρενιοκα 18-25 με μουσουλμανοι η τουρκογενείς ουγιούροι;
    η ΕΥΠ μποριε να σε διαφωτίσει.
    Εγω δεν θα σε βρισω οπως οι παραπανω γιατι στο παιχνιδι αυτο δεν εισαι εσυ ο στοχος και δεν πρεπει να εισαι εσυ ο στοχος.
    εσυ εισαι αναλωσιμοι. Εισαι το πιόνι.
    ενα πιονι που οπως πολλα αλλα θα μπορουσαν να ερθουν στο απεναντι στρατοπεδο με τον εναν η με τον αλλο τρόπο.
    Καλη επιτυχία και επικοδομητική συμβουλευτικη δραση.
    Θα σε δω μαζι με τους προισταμένους σου οταν θα πέφτετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ζήτω το Πακιστάν ... όχι στα εθνικά κράτη ζήτω στην παγκοσμιοποίηση των οδοστρωτήρα των εθνών , ζήτω στην παγκόσμια διακυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. diabase kai edo.Sostos!
    http://zouri1.wordpress.com/2009/11/23/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-al-salech/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κυρία Αλ Σάλεχ,
    συγχαρητήρια για την αξιοπρέπειά σας.
    Αλλίμονο στους ηλίθιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ότι η κοπέλα είναι κούκλα –ΚΟΥΚΛΑ ΟΜΩΣ – τι άλλο έχει να πει πέρα από το προφανές. Κατά τα άλλα… καθίστε ρε παιδιά να δείτε τη δουλειά της και μετά μιλήστε Τι ζόρια είναι αυτά; Μη δείτε όμορφη λυσσάτε…

    Επίσης δεν είδα καν «επίθεση» από την εν λόγω εφημερίδα…απλά αναδημοσίευση φωτογραφιών για προφανείς λόγους –καθότι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η κοπέλα- IMHO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα διάβασα....ΟΛΑ ! Στενοχωρέθηκα, θύμωσα, έννοιωσα περήφανος για κάποια διατυπωμένα με ευθύτητα και καθαρό λόγο. Αυτό το τελευταίο, την "επεξήγηση" για τη θέση του μετακλητού συμβούλου που δε θέλει ΑΣΕΠ, τι το ήθελες Αφροδίτη μου ? Είναι αμοιβόμενη η θέση ? Σε επέλεξε ο κος υπουργός ? Πως αξιολογήθηκαν τα όποια προσόντα σου ? και για να τελέιώσω....είναι προφανές οτι δεν πήγες φαντάρος, οι φαντάροι το πρώτο που μαθαίνουν είναι να μη δικαιολογούνται. Κι όποιος κατάλαβε....κατάλαβε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αρχιμαλάκα AL THEO, μάθε πρώτα ορθογραφία της ελληνικής, που μου γράφεις τον οίστρο με -η- και μετά βγάλε γλώσσα! Πρώτα, όμως, βγάλε τη μαντήλα απὀ τη μούρη, για να θαυμάσουμε την πούδρα..
    Και συ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΑΤΑ, κοίτα ν'αρχίσεις καμιά δίαιτα, γιατί σε λίγο δε θα χωράς ούτε στο avatar..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ξεκολλήστε λίγο. Κατ'αρχήν η κοπέλα είναι Ελληνίδα. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό όσον αφορά στο δικαίωμα της έκφρασης ή της κατάληψης δημόσιου αξιώματος. Η δήλωση αυτή είναι μια απλή ξερή άχρωμη παράθεση στοιχείων και δεν υποκρύπτει καμία...άποψη. Σε πολιτικά πρόσωπα η όποια δημόσια κριτική οφείλει να γίνεται με πολιτικούς όρους και να συνοδεύεται με επιχειρήματα. Για την ταμπακιέρα: Βασικά η συζήτηση για τη μετανάστευση είναι πολύ σοβαρό θέμα για να μονοπωλείται από προοδευτικές και εθνικόφρονες άναρθρες κραυγές. Η λύση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης πρέπει να εδράζεται σε επιστημονικές μελέτες και αναλύσεις κυρίως οικονομικές και δημογραφικές και είναι άρρηκτα δεμένη με την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.
    Το δημογραφικό είναι θανάσιμη απειλή για Ελλάδα/Ευρώπη. Ενδεικτικά:

    Παιδιά/γυναίκα 2005-2010:

    Αλβανία 2.02
    Τουρκία 1.87

    Ελλάδα 1.33

    Γαλλία 1.89
    Γερμανία 1.36

    Ρωσία 1.34
    ΗΠΑ 2.10

    Πηγή: ΟΗΕ

    Μόνο η Γαλλία διασώζεται (οριακά ανανεώνεται ο πληθυσμός της). Δες ΗΠΑ για παράδειγμα.... Με τέτοιο ρυθμό θα είναι υπερδύναμη για πολύ καιρό ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...
    ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφροδίτη δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με τη φωτογράφηση(δεν την έχω δει) όμως αν δεν κάνω λάθος είσαι ηθοποιός, όποτε τη πρόβλημα έχουν όσοι έχουν. Είσαι κι όμορφη και τι μ'αυτό ; Πρέπει να απολογηθείς γιατί είσαι όμορφη; Έλεος πια ! Όσο για το ότι έγινες σύμβουλος του Βουγια δεν εξ'ορισμου κατακριτέο. Πρέπει να κριθείς για αυτά που θα κάνεις ή δεν θα κάνεις. Φοβάμαι βέβαια ότι θα απογοητευτείς από το πως λειτουργεί αυτό το σύστημα κι ότι πόσα λιγα θα μπορεις να αλλαξεις σε αντιθεση με το πόσα περισσότερα θα ήθελες. Αυτό που περιμένω απο σενα έχοντας διαβασει τις αναρτησεις σου ειναι να αγωνιστεις για τους μεταναστες αλλά και να μας πεις τα "κακώς κείμενα" που θα συναντησεις στην κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α, γιατί δεν το σβήνεις το ποιήμα του 2 ανωνυμου ; Εκτός των άλλων είναι και ηλίθιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κα Αλ Σαλέχ, μπορείτε να μας ορίσετε τον "μη νόμιμα εισερχόμενο μετανἀστη";
    Μήπως, υπονοείτε, πως ο μόνος νόμιμος & ενδεδειγμένος τρόπος εισόδου είναι εντός σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. θέλω να πω κάτι γι'αυτόν τον skinhead 88. Αν έχεις γεννηθεί το 1988 ειλικρινά λυπάμαι. Είσαι 21 ετών και δηλώνεις skinhead; Έχεις ιδέα τι σημαίνει φασισμός; Μάλλον όχι... Αυτό που έγραψες το βρήκες προφανώς σε κανα site στο internet και το αντέγραψες. Να σου πω ξέρεις ότι στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν πολλοί ομοφυλόφιλοι; Να δω θα ξαναγράψει αρχαία τώρα; αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Α κι όσο για τον ανώνυμο 12.57 το ποίημα με τις ψωλές, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται μου φαίνεται... Αυτό του λείπει γι'αυτό γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι εξαιρετικά λυπηρό το φαινόμενο των θρασύδειλων που βρίζουν και απειλούν ανώνυμα εδώ πέρα. Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς μυαλό, έρχονται να ρίξουν φαρμάκι και χολή, να ξεσπάσουν τα νευρα που τους εχει δημιουργήσει η κενή ζωή τους, η έλλειψη οράματος και προοπτικής και πιθανότατα, το μικρό τους πέος.

    Μήν πτοείστε κ.Salech, οι περισσότεροι από δαύτους στην πραγματική ζωή είναι ανθρωπάκια που έχουν μαθει να τρωνε καρπαζιες, έχουν γυναικες κακασχημες (ενω θα ηθελαν να ειναι όπως εσεις!) κι εχουν συγγενεις μεταναστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφροδίτη, μη μασάς. Ούτε στους ελληναράδες ούτε στους επανασταταράδες. Κάνε αυτό που σου λέει η συνείδησή σου και πάλεψε για το καλύτερο από τη θέση σου. Είναι νίκη για το κίνημα να είναι η Αφροδίτη σύμβουλος, μπορεί να προωθήσει τις αντιρατσιστικές πολιτικές, να συγκρουστεί αν χρειαστεί και να κάνει ουσιαστικά πράγματα, σίγουρα πιο ουσιαστικά από το συντηρεί την αυταρέσκεια του "επαναστάτη" και τηνς καθαρότητάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. H κυβέρνηση των παρανόμων μεταναστών του ΠΑΣΟΚ μετράει μέρες.Ο ελληνικός λαός θα σας απαλλάξει από τα καθήκοντα σας το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. > Δεν είναι προνομιακή θέση.

    Επ, επ ... μην το ρίχνουμε στα ανέκδοτα και τις υπεκφυγές ... Άμεση επαγγελματικη αποκατασταση αμα τη κτήση των πτυχίων και μάλιστα σε τέτοια θέση, χωρις προυπηρεσια, και τιμή είναι και προνόμιο.

    Καλησπέρα και καλή εργασία στη νέα σου θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. α, ρε βρωμιαρη ΘΕΜΟ εσυ και το σκυλολοι σου που σε προστατευει...

    δε μας ειπες ακομα, απο που ηταν τα ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ καθηκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μη στεναχωριέσαι για τα ανεγκέφαλα
    φασιστοειδή απόβλητα.
    Για όλους εσάς που ρίχνεται τη χολή σας μάθετε οτι εμείς που δεν μάθαμε τώρα το blog της Αφροδίτης ξέρουμε πολύ καλά το τι έχει κάνει τόσα χρόνια.Στα πόσα κέντρα μεταναστών έτρεχε και πόσους έχει βοηθήσει!
    Αν εσείς κωλοβαράτε και με μια κυριακάτικη φυλάδα νομίζετε ότι βρήκατε το νόημα της ζωής σας,είστε άξιοι της μοίρας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ!
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑ ΑΛΣΑΛΕΧ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ!
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μάθε καλά ανώνυμε των 2:08 τί σημαίνει το 88 για έναν Εθνικοσοσιαλιστή και μετά έλα να νομίζεις ότι είναι ημερομηνία γέννησης.

    Τώρα για το αν είμαι εικοσάρης σε πληροφορώ ότι με τον Κοστέλλο είχαμε ξεφτιλήσει πολλά μαυροκόκκινα κωλαράκια. Εκεί την δεκαετία του 80, στη Φωκίωνος και στη πλατεία Αμερικής, στα γνωστά στέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών".

    Σα να λέμε: δεν είναι Γιώργος, είναι Γιωργάκης... (κυριολεκτικά!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου.

    Αυτός ο πολτός που εκθέτει όλο το βόθρο της ψυχής του καλυμμένος από την ανωνυμία, είναι δική μας φάρα, είναι οι διπλανοί μας.

    Καλά κάνεις και δεν διαγράφεις τα "σχόλια". Είναι η πιο καθαρή και πιο οδυνηρή εικόνα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. > οι φαντάροι το πρώτο που μαθαίνουν είναι να μη δικαιολογούνται. Κι όποιος κατάλαβε....κατάλαβε !

    Τώρα το είδα αυτό ... λες να ακολουθήσει τα "7 ΔΕΝ" .?.

    Μπαααα ... είναι και αυτό το ρημάδι "ΔΕΝ λέω ψέμματα" στην μέση και στην πολιτική αυτά δεν περνάνε ... :p

    Κατα τα άλλα, δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο εδω μέσα, οι ανώνυμοι που απλά βρίζουν, οι άλλοι ανώνυμοι που εγκαλούν τους ανώνυμους της προηγούμενης κατηγορίας επειδη βρίζουν ανώνυμα (!) ή η ιδιοκτήτρια του μπλογκ που εχει πάρει τα ποπ-κορν και κάνει χάζι τις δυο προναναφερθέντες κατηγορίες να τσακώνονται .?.

    Τι νόημα έχει ένα μπλογκ-μονολογος να έχει ανοιχτά τα σχόλια, θα έπρεπε να είναι απορίας άξιον για αυτούς που ανταλλάσουν τέτοιες "αβρότητες".

    Να τους δώσω μια βοήθεια : Δεδομένου οτι καμία διαφήμιση δεν είναι αρνητική ... μαντέψτε ποιός κερδίζει οσο εσείς τσακώνεστε. :p

    Αν πραγματικά έχετε να πειτε κάτι για τα θέματα αυτού του μπλογκ, εδώ είναι σαν να βαράτε στου κουφού την πόρτα. Κρίμα, απο μια μεριά, αρκετά διασκεδαστικό απο την άλλη για την εικόνα που έχουν στο κεφάλι τους κάποιοι "ανθρωπιστές" για την έννοια του διαλόγου.

    Χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ένα μπράβο από μένα που στο μπλογκ σου αυτό *δεν* διαγράφεις σχόλια,
    όσο χαμερπή κι είναι.

    Επιτέλους να κάποια που δεν φοβάται μην χαλάσει η "εικόνα" της,
    που δεν προσπαθεί υποκριτικά να καλλωπίσει όσα μπορεί.


    Αψογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ένα μπράβο από μένα που στο μπλογκ σου αυτό *δεν* διαγράφεις σχόλια,
    όσο χαμερπή κι είναι.

    Επιτέλους να κάποια που δεν φοβάται μην χαλάσει η "εικόνα" της,
    που δεν προσπαθεί υποκριτικά να καλλωπίσει όσα μπορεί.

    Ανάμεσα σε τόσα θεσμικά χτυπήματα που δέχεται τελευταία η ελευθερία του λόγου μας,
    η στάση σου αυτή είναι μια ελπίδα.

    Αψογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η μη διαγραφή σχολίων με χυδαιότητες μέσα είναι επειδή προφανώς αυτό βολεύει την κυρία: Θα μπορεί να τσουβαλιάζει τους (δικαίως) επικρίνοντες αυτήν και τα αφεντικά της τις με τους χυδαιολογούντες και να μιλάει για κακούς ελληναράδες κλπ.

    Εξάλλου, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι πολλά από τα σχόλια δεν είναι προβοκάτσιες από πασόκια (δεν είμαστε χθεσινοί, γνωρίζουμε τις πρακτικές τους τριάντα χρόνια).

    ΥΓ: Ελπίζω να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μπράβο που δημοσιεύεις όλα αυτά τα εμετικά σχόλια (αλλά εδώ που τα λέμε δε θα σε παρεξηγούσε και κανείς αν τα έκοβες), άλλοι κόβουν το 1% σε προσβολή - ή και απλά σχόλια διαφωνίας.

    Θα κάνω μια "προσωπική" ερώτηση στην οποία αν θες απαντάς. Οι πρόγονοι εκ Συρίας ήταν Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αφροδίτη, καλή συνέχεια στο έργο σας. Η Ελλάδα περιμένει από νέους ανθρώπους σαν κι εσάς, να σπρώξετε λιγάκι τα πράγματα προς τα μπροστά και όχι να οπισθοδρομήσετε.
    Θα 'ναι δύσκολο με όλη αυτή τη συντηρητική τριτοκοσμικότητα που έχει κάνει τη χώρα μας να ψηφίζει 40% δεξιά κόμματα, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε. Θα είμαστε στο πλευρό σας.
    Αγνοήστε τα σχόλια - οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ιδέα πως το να υπάρξει επιτέλους πολιτική λύση για τους παράνομους μετανάστες, θα είναι προς όφελος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Με τις καλύτερες ευχές μου, και τον θαυμασμό μου γι' ανθρώπους που Αξίζουν!...
    http://www.youtube.com/watch?v=D-16WWQ06ms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Με τις καλύτερες ευχές μου, και τον θαυμασμό μου γι' ανθρώπους που Αξίζουν!...
    http://www.youtube.com/watch?v=D-16WWQ06ms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Και σιγά το βυζί εδώ που τα λέμε,ούτε του 20ρικου δεν είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Κουράγιο γιά την συνέχεια και μην ακούτε τους ναζήδες και τα διάφορα trolls... τόσο φτάνουν, τόσο κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ta γυμνα σωματα δεν ενοχλουν κανενα παρα μονο τους θρησκοληπτους που δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο τον τζιζασ.Αφροδιτη,υπομονη και καλη δουλια.Θαμ δωσει η πασοκαρα ψηφο για τισ δημοτικεσ στους μεταναστες και ιθαγενεια στα παιδια τους?τι ακους εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς όλα τα γνωστά εθνικιστόμουτρα. Όταν φροντίσετε να διώξετε τους μετανάστες, φροντίστε να διώξετε τους μισούς Ολυμπιονίκες, σχεδόν όλους τους μπαλαδόρους της Α' Εθνικής καθώς και τους όσους μπασκετμπολίστες δεν έχουν ελληνικό αίμα, τους Πόντιους, τον Τέρενς Κουίκ,Τον Νίνη, τον Κονέ, τον Σχορτσιανίτη, τους gay, τους αριστερους, τους αναρχικούς, όσες γυναίκες δεν φορούν το ελληνικό αντίστοιχο της μπούρκας και γενικά όσους δεν έχουν το "καθαρο αρχαιοελληνικό αίμα". Μπας και υσηχάσετε ρε παιδί μου οι 100 που είστε πρέπει να νιώθετε πολύ μειωνεκτικά
    Αφροδίτη μη μασάς, ξέρεις ότι όλα αυτά τα ξερνάνε γιατί ξέρουν ότι το έχουν χάσει το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για την ενημέρωση των αναγνωστών του ιστολογίου αναδημοσιεύω την σχετική, ακόλουθη ανακοίνωση του Συ.Ριζ.α.

    Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις ιστοτοπων και ιστοσελίδων κατά της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ

    Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αήθη επίθεση που πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες ρατσιστές κονδυλοφόροι ιστότοπων και ιστοσελίδων ακροδεξιού προσανατολισμού ενάντια στη Συριακής καταγωγής ηθοποιό, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επειδή ορίστηκε σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης στο Γραφείο του Υφυπουργού κ. Βούγια. Είναι φανερό ότι οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι ενοχλούνται από την ανάληψη οποιουδήποτε δημόσιου αξιώματος από πολίτες που σύμφωνα με τη δική τους νοοτροπία δεν διαθέτουν «καθαρή» εθνική / φυλετική καταγωγή.

    Είναι απόλυτα καταδικαστέο το γεγονός ότι στην προσπάθειά τους να σπιλώσουν την κ. Σάλεχ και ως γυναίκα, επιδίδονται σε ένα παραλήρημα πουριτανισμού χρησιμοποιώντας με απαράδεκτο τρόπο παλαιότερες φωτογραφήσεις της, που αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας της. Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες πρακτικές είναι να αποδεικνύουν τον επικίνδυνο ρόλο τους μέσα στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Άσε Αφροδίτη, είσαι όμορφη και σκεπτόμενη, ξέρεις πόσο κόμπλεξ προκαλεί αυτό σε πολλούς? Μη μασάς, η ανήθικη επίθεση που δέχεσαι, δείχνει τη φτήνια μερικών. Ναι΄σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Α ρε φασιστακια. Ανοιξτε κανα βιβλιο, καντε κανα ταξιδι, ν ανοιξει λιγο το ματι σας, μπας και και γινετε ανθρωποι κι εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αφροδιτη Αλ Σαλλεχ

    Επι του πολιτικου διαφωνω καθετα με τις θεσεις σου...

    Επι του ανθρωπιστικου σε συμπαθω αλλα εχω και τις αμφιβολιες μου μηπως ολοι μαζι γινομαστε πιονια αλλων

    Επι του πεοσωπικου σου συμπαρισταμε απολυτα και θα εκανα το παν να σε προστατεψω απο αυτη την βρωμερη χυδαιολογια.

    Οπως και αν εχει το πραγμα νομιζω οτι χρειαζεται να κατσουμε κατω ολοι μαζι για να δουμε το προβλημα. Η Ελλαδα δεν θα γινει ποτε πολυτισμικη χωρα. Αυτος δεν ειναι λογος ομως να μην δουμε με ποιους ρεαλιστικους εναλακτικους τροπους το προβλημα των χιλιαδων ανθρωπων του πλανητη σε κατασταση απογνωσης μπορει να λυθει χωρις ολοι μας με το ενα η τον αλλο τροπο να αυτοκτονουμε!

    Με θερμους προσωπικους χαιρετισμους

    Ενας Αγνωστος στο πληθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Άσχετε Zappa:
    α) μάθε ορθογραφία (το "μειονεκτικά" γράφεται με -ο- και όχι με -ω-, προφανώς η ελληνική δεν είναι η μητρική σου).
    β) Πάρε χάρισμά σου & τρίψε στη μούρη σου όλους τους αλβανούς, γεωργιανούς & λοιπούς ολυμπιονίκες της ντόπας. Και αν θες, βάλτους & στο σπίτι σου, δώσε τους τη γυναίκα σου κλπ. Η Ελλάς δύναται να ζήσει και χωρίς τη φάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Και το ησυχάσετε με -η-, όχι με -υ-!!!!! Άσχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Όταν η μισαλλοδοξία και ο κιτρινισμός κυριαρχούν στην αγορά, τότε κάθε πρωτοσέλιδο θα είναι ένας πόνος μόνιμος. Καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Συγχαρητήρια. Ευχή στο νέο σας πόστο να βρείτε όλους τους τρόπους για να διοχετεύσετε γόνιμα το περί δικαίου πάθος σας, κάτι εξαιρετικά πολύτιμο για την καθυστερημένη κοινωνία μας.

    Οι επιθέσεις των κλινικώς ηλιθίων ας μην σας πτοούν, μπορούν να μετατραπούν σε ενέργεια και καύσιμο για τον καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @Άγνωστε στο πλήθος.

    Υποθέτω, πως όταν έγραφες «η Ελλάδα δεν θα γίνει πολυτισμική χώρα» εννοούσες «πολυπολιτισμική».

    Ο προσδιορισμός αυτός ωστόσο, αν και τον χρησιμοποιούν ευρύτατα ακόμα και «επισήμως» είναι μάλλον αδόκιμος και θα έπρεπε να υιοθετηθεί ο όρος Διαπολιτισμικές Κοινωνίες που αποδίδει καλύτερα αυτό που συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει για χρονικό διάστημα που ξεπερνάει το ορατό και προβλέψιμο μέλλον.

    Οι λόγοι πολλοί, θα χρειάζονταν πολλές σελίδες για να καταγραφτούν και να αναλυθούν.

    Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από τις τεράστιες ευθύνες που έχει το σύνολο του ανεπτυγμένου κόσμου για τις αιτίες που προκαλούν τις μετακινήσεις των πληθυσμών –και οι οποίες θα αυξηθούν στα επόμενα χρόνια λόγω των Κλιματικών Αλλαγών και των αλυσιδωτών αντιδράσεων που αυτές προκαλούν, σε καλώ να σκεφτείς, πως έτσι και αλλιώς ζεις σε μία χώρα που φέρνει μέσα της αφομοιωμένα πλήθος ετερόκλητων στοιχείων στην κουλτούρα της.

    Από την τελείως δυτικότροπη (ιταλική) καντάδα-οπερέτα που κληρονόμησαν τα Ιόνια νησιά μέχρι τους πυρρίχιους της Βόρειας Ελλάδας και από τα Χάλκινα πνευστά της Μακεδονίας μέχρι τα «τραπέζια» φωνητικά τραγούδια της Ηπείρου ως την Κρητική μαντινάδα οι επιρροές και οι αποστάσεις είναι κυριολεκτικά τεράστιες με εξαιρετικά εμφανή την παρουσία τελείως διαφορετικών ταυτοτήτων.

    Και βεβαίως σε όλα αυτά μουσικά ιδιώματα θα συναντήσεις και τα αντίστοιχα γλωσσικά που έλκουν την καταγωγή τους από τους αρχικούς τόπους , από τις ρίζες των επιρροών.

    Αλλά για να μην το πάω τόσο εξειδικευμένα, μου μοιάζει απίστευτα υποκριτικό όταν φωνάζουμε για «καθαρότητα» κουλτούρας κλπ και την ίδια στιγμή, αυτοί που αντιδρούν θεωρούν «εθνικό» τραγουδιστή τον Καζαντζίδη και τα τραγούδια του που έχουν αντιγράψει νότα προς νότα λαϊκά τραγούδια από την Αίγυπτο και την Τουρκία μαζί με τα… «ελληνικά» Αμάν-αμάν… μπιραλάχ και άλλα πολλά.

    Η Ελλάδα, ούσα στην εξ ανατολών είσοδο της Ευρώπης, ανέκαθεν ήταν δέκτης πολλών επιρροών που σταδιακά αφομοίωνε δημιουργικά.

    Η «εθνική» μας κουζίνα, είναι επίσης ένα άλλο δείγμα πάμπολλων επιρροών από δύση κι ανατολή. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που είναι το ζήτημα.

    Σταματάω εδώ-αν και θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν :
    Το τράφικινγκ, δηλαδή η μεταφορά και «χρήση» γυναικών, είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας.
    Πρόσφατα έπιασαν έναν αλβανό με 50 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό από τέτοιες δουλειές.
    Στην ιστορία αυτή, κυρίαρχο εργαλείο πλέον είναι η βιομηχανία πορνό, (μέσα στις τρείς αποδοτικότερες επιχειρήσεις μαζί με το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων).
    Στο έργο αυτό « έπαιξε» και η κατά τα άλλα συμπαθής κ.ειδική σύμβουλος, με την αυτόβουλη και επί χρήμασι έκθεση της στον οφθαλμοεκπορνευτικό φακό του Πέντχαουζ.
    http://www.i-reportergr.com/2009/11/blog-post_4781.html

    Όσοι με έργα ή παραλείψεις, δίνουν την ιδέα ότι με ένα συμπαθητικό κορμάκι και ανοιχτά τα ποδαράκια λύνεις το πρόβλημα της ζωής σου, εφόσον δημιουργήσεις τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΝΕ, είναι συνένοχοι του σεξιστικού προτύπου και κατά συνέπεια και του τράφικινγκ.

    «Δεν μπορώ ν αντισταθώ στο γυμνό ακόμα κι αν γίνεται για εμπορικούς σκοπούς» είπε η κ.ειδική σύμβουλος στο Πεντχάουζ.

    Ο κομιστής βράζει στο ίδιο καζάνι με την κ.ειδική σύμβουλο.
    Kαι οι δύο μαζί προάγουν τον ακραίο, εμπορικό, πρόστυχο σεξισμό.
    Είχαμε το κανάλι των νυμφιδίων ,όπου λαθροβιεί και ο κομιστής, τώρα έχουμε και και κυβέρνηση νυμφιδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ουδεμία σημασία έχει αν είσαι όμορφη ή άσχημη, γυναίκα ή άνδρας, μαύρη ή άσπρη!

    Μείνε πιστή στις αλήθειες σου, μείνε άνθρωπος και θα βρεις φίλους συνοδοιπόρους. Ο κόσμος μας έγινε λίγο πιό μεγάλος!

    Καλή δύναμη και καλή δουλειά!

    http://epi-theseis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Φασίστας είναι αυτός που διέλυσε την ελληνική εργατική τάξη με λαθρομετανάστες.
    Φασίστας είναι αυτός ο οποίος βγαζει χρήματα απο τις ΜΚΟ πουλώντας αντιρατσισμό και ανθρωπιά.
    Φασίστας είναι αυτός που όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις του, τον βαπτίζει ακροδεξιό.
    Φασίστας είναι αυτός που διευκολύνει τους ανα τον κόσμο δικτάτορες ώστε να ξεφορτώνεται τους πολιτικούς του αντιπάλους, δίνοντας τους πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και να συνεχίζει στη χώρα του ανενόχλητος.
    Φασίστας είναι αυτός που θέλει να καταργήσει τον κυρίαρχο ελληνικό λαό με λαθροψηφοφόρους.
    Φασίστας είναι αυτός που διευκολύνει τους Ιμπεριαλιστές να βομβαρδίζουν με το να δέχεται λαθρομετανάστες απο τις χώρες που βομβάρδισαν.
    Φασίστας είναι αυτός που επιβάλλει τις απόψεις του με τη βία όπως οι κουκουλοφόροι αντιρατσιστές.
    Φασίστας είναι αυτός που θέλει ειδικά προνόμια για μειοψηφίες-μειονότητες αγνοώντας την δημοκρατία και τη βασική αρχή της πλειοψηφίας.
    Φασίστες είναι αυτοί που προσποιούνται τους αντιρατσιστές και κάνουν μαζική πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό επειδή θέλουν φθηνούς δούλους-λαθρομετανάστες για τις εταιρείες δημοσίων έργων που έχουν.

    Μαθήματα δημοκρατίας απο προσκυνημένους Αμερικανοτσολιάδες της Χαβιαροαριστεράς δεν δεχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. νομίζω πως αυτή η θέση σας αξίζει και με το παραπάνω. εκτιμώ τη δουλειά που κάνεται τόσο καιρό και σας θεωρώ απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και ποια εισαι εσυ που θα πεις οτι ο μικρος ΣΟΛΙΟΥ θα παρει ελληνικη υπηκοοτητα.Πηγαινε στο ιρακ ιραν δεν ξερω απο που εισαι και κανε εκει κουμαντο.
    Επειδη ηρθες εδω σπουδασες με τα λεφτα του ελληνα πολιτη δωρεαν τωρα θα μας οριζεις ποιος ειναι και ποιος οχι ελληνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Politis(του διπλού γύρου με)Pitta(s), καλύτερα που σταμάτησες εδώ, γιατί μας άνοιξες & την όρεξη πρωινιάτικα! Συγχαρητήρια, οι γνώσεις σου περί οπερέττας & ιμάμ μπαϊλντί μας κατέπληξαν, τέτοια ρηξικέλευθη παρέμβαση & ματιά στα ελληνικά πράγματα έλειπε & τώρα, που βρέθηκε, καιρός ν' αξιοποιηθεί! Θα σου πρότεινα μια guest θέση ειδικού συμβούλου στις εκπομπές μαγειρικής & γενικότερου κοινωνικού προβληματισμού της Σούλας απ' το Αϊβαλί, με ειδίκευση στο σουτζούκ λουκούμ & το καζάν τιπί..
    Στο μεταξύ, τσάκο μας ακόμα μια διπλή Pitta(s)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αφροδίτη, ελπίζω να αξιοποιήσεις αυτή τη θέση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί καμία άλλη φορά να σηκώσω πέτρα ενάντια σε άνθρωπο (ακόμα και αν είναι φασίστας) για να προστατέψω άλλους ανθρώπους -9 Μάη, θυμάσαι?

    Μπράβο και εύχομαι κάθε επιτυχία -και αν δεις ότι σε χρησιμοποιούν ως άλλοθι σήκω φύγε περήφανα.

    Όσο για τους λάτρεις της καθαρότητας, αν δεν συνέβαιναν μετακινήσεις πληθυσμών, η μόνη κατοικημένη ήπειρος σήμερα θα ήταν η Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κάνεις και τσιμπούκια σε πακιστανούς αφού αποκτήοουν την ελληνική ιθαγένεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είναι γεγονός πως υπάρχουν μετανάστες οι οποίοι δεν είναι σωστοί στην συμπεριφορά τους και γενικότερα μέσα στο κοινωνικό σύνολο.Κι όμως εύλογα θα υποστήριζα,πως υπάρχουν έλληνες που είναι πολύ χειρότεροί τους.Είμαι 17 χρονών,δεν έχω ζήσει πολλά πράγματα,κ όμως εύκολα διακρίνω την επιτήδευση και τα ψέμματα των ΜΜΕ.Πώς γίνεται εγώ, που κάποιοι ίσως με χαράκτήριζαν ανώριμη, να μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο από την προσωπικότητά του,από την συμπεριφορά,από το είναι του,να μην είμαι αρνητικά προδιαθετιμένη απέναντί του, και άλλοι άνθρωποι πολύ μεγαλύτεροί μου να φέρονται και να μιλάνε έτσι?Πραγματικά δεν ξέρω αν λόγω του νεαρού της ηλικίας μου βλέπω τον κόσμο πολύ ουτοπικά,αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και να συνειδητοποιήσω πώς κάποιοι άνθρωποι,αν θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω έτσι, έχουν κριτήριο αξιολόγησης το χρώμα και τον τόπο καταγωγής των συνανθρώπων τους.Πού ζούμε δηλαδή?Παρακολουθούσα πριν κάποιες μέρες τον κ.Καρατζαφέρη στην τηλεόραση και αναρωτιώμουν αν πραγματικά οι αξιολογοι άνθρωποι είναι είδος προς εξαφάνιση.Να υποστηρίζει πως στο Πολυτεχνίο δεν πέθαινε κανείς?Κανένας σεβασμός τώρα πια στην ανθρώπινη φύση..Προφανώς θα ναι στα δικά μας χρόνια που θα εκμηδενιστούν οι αξίες και θα χάσει η φύση του ανθρώπου την αίγλη της αν δεν την έχει χάσει ακόμα απ' ότι φαίνεται σε πολλά σχόλια.
    Κα αφροδίτη απ' ότι έχω καταλάβει είστε ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.συνεχίστε τον αγώνα σας ακόμα και σε καιρούς που μόνο λίγοι 8α σας ακούνε.
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλα απορω που υπαρχουν τοσοι ανωνυμοι διατεθειμμενοι να αισχρολογησουν και να διαλαλησουν ποσο ρατσιστες είναι! Κι οι αλλοι που με ομορφα λογια και λεκτικα παιχνιδια κανουν ακριβως το ιδιο με προσχημα την ελληνικη συνειδηση. Για τους υπολοιπους που αισθανονται πολιτες αυτου του κοσμου νομιζω οτι αξιζει η προσπαθεια που κανεις Αφροδιτη και θα βρεις πολλους αρωγούς στο δυσκολο δρομο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Συγχαρητήρια κι από μένα και συμπαράσταση ενάντια στη χυδαιότητα. Δεν ξέρω πώς αντέχετε ν' αφήνετε αυτά τα σχόλια, εδώ προσβάλουν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. "Αν δεν συνέβαιναν μετακινήσεις και οικογενειών θα στοιβαζόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι, να έρθω στο δικό σου;"

    Όλοι την ίδια ακροβατική μαλακία χρησιμοποιείται, του στυλ:
    -Ο αστυνόμος είναι όργανο
    -Το μπουζούκι είναι όργανο
    ΑΡΑ ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.

    Και ένα 5χρονο καταλαβαίνει το άτοπο του συλλογισμού. Εσείς ακόμα?
    Πανίβλακες ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ

    ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΠΙΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΕΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ
    ΖΗΤΩ Η ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ
    ΑΙΜΑ + ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τι παίζει εδώ; Βλέπω ένα αξιόλογο πόστ, μερικούς αξιόλογους σχολιαστές και πολλούς ανώνυμους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αγαπητέ Άναυδε.

    Σου απάντησα και θα σου ξαναπαντήσω:
    Το ότι χρησιμοποίησες παραλλαγμένο το δικό μου επιχείρημα, δεν κάνει το δικό σου ορθό.

    Ας το κάνουμε λίγο πιο λιανά:
    Στα χιλιάδες χρόνια ύπαρξης του ανθρωπίνου είδους, συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν διαρκώς μετακινήσεις πληθυσμών.
    Το γιατί είναι αυτονόητο: Επιβίωση. Μετακίνηση προς τα εκεί που υπάρχουν οι πόροι. Και αν κάποτε οι πόροι εξαντλούνταν στο νερό και την τροφή, σήμερα έχουν αντικατασταθεί από τον χρηματικό πλούτο.
    Το να νομίζεις ότι μπορεί να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, εστιάζοντας μόνο στα τελευταία 100-200 χρόνια ιστορίας του ανθρωπίνου είδους και απαιτώντας να παγιωθεί η κατάσταση εδώ που είναι τώρα είναι σα να ζητάς να παγώσει η ιστορία.
    Πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Ο παραλληλισμός με το σπίτι είναι απλά λάθος για οποιονδήποτε έχει στοιχειώδες επίπεδο σκέψης.

    Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πριν, έφευγαν δικοί μας πατριώτες για τα ξένα, ακριβώς για να βρουν πόρους και να στείλουν στην πατρίδα και στους ανθρώπους- ότι κάνουν αυτή τη στιγμή και αυτοί οι άνθρωποι.

    Για το ότι η κατάσταση είναι μπάχαλο, πράγμα που δεν παραγνωρίζω, δεν φταίνε οι άνθρωποι αλλά το σύστημα γενικότερα και η συγκεκριμένη χώρα υποδοχής που ήταν ανέκαθεν ένα ανοργάνωτο μπάχαλο.

    Δεν πάνε πολλά χρόνια που μας είχαν πρήξει για την υπογεννητικότητα, για το ότι δεν έχουμε παραγωγικά χέρια και ότι γερνάμε σαν χώρα.

    Πως ξαφνικά, μέσα σε μια δεκαετία "δεν χωράμε"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Γιατι;

    Επειδή είναι φυλετικά κατώτεροι. Μην ξεχνάς ότι οι Άριοι, από την εποχή της πρωίμου εποχής της γνωστής εξαπλώσεως των, περί την 2α χιλιετία π.Χ., επεβλήθησαν, κατά τόπους και εις εντελώς διαφορετικά γεωγραφικά περιβάλλοντα ως κυρίαρχες αριστοκρατίες, επικρατώντας διαφόρων προαρίων πληθυσμών.

    Αποτελούν δε και τον εχθρικό στρατό της παγκοσμιοποίησης. Οπως πετυχημένα λέει ο Γιανναράς "θα ξεριζώσουν μεθοδικά τους Έλληνες από τη συνέχεια της γλώσσας τους, από την κοινή σάρκα και κοινωνούμενη πράξη του αυτοκαθορισμού τους, της ετερότητάς τους".

    Με πιά εμπειρία; Αν είσαι Άριος πολεμιστής των μητροπολιτικών δρόμων θα τους έχεις αντιμετωπίσει πάμπολες φορές (και όχι ένας προς έναν) στις περιοχές που ετσιθελικά έχουν ανακυρήξει "έδαφός τους".

    Θα τους τσακίσουμε όμως. Αποστολή μας, να διαφυλάξουμε ζωντανό και, ει δυνατόν, να αναδείξουμε το Άριο πνεύμα και τον Πολιτισμό και ακόμα περισσότερο, να αγωνιστούμε ώστε να τα καταστήσουμε εκ νέου κραταιά και κυρίαρχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ω ρε μάνα μου, τι είπε ο άνθρωπος.
    Έχω πάθει σπαραμπούφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αφροδίτη
    δόσε σημασία στους φασίστες, που σου γράφουν τις διάφορες βρωμιές.
    Αυτή είναι η Ελλάδα.
    Μαζί με όσους σου συμπαρίστανται, ζούν και αυτά τα ζώα.


    Να θυμάσαι πάντα, ότι ο τελευταίος παράνομος μετανάστης, είναι ένας αγωνιστής της ζωής. Εχει την δύναμη να διασχίσει χιλιάδες χιλιόμετρα για να ζήσει πιό ανθρώπινα, πιό πολιτισμένα, μακρυά από προκαταλήψεις, από ξενοφοβίες.

    Να θυμάσαι πάντα ότι αυτοί είναι άνθρωποι που τρέφουν αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους από άλλες χώρες, προς τις άλλες χώρες και για την χώρα μας.

    Με την ευκαιρία της επίθεσης που δέχθηκες από τον Θέμο και τον Μάκη, αλλά και από τα άλλα φασιστοειδή, που γράφουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, να κλανεις την σύγκτριση και να την θυμάσαι πάντα.
    Αυτοί μισούνε και την μάνα τους και τον εαυτό τους.
    Δεν έχουν αγάπη για κανέναν.

    Εκεί στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη , να φυλάγεσαι.
    Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται σαν και τούτους.
    Να προσέχεις, είναι θρασύδειλοι και γεμάτοι μίσος και σύ πολύ απερίσκεπτη.
    Πολύ ελαφριά πήρες την απόφασή σου.
    Να προσέχεις κοπελιά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Skinhead 88, μάθε πρώτα να διακρίνεις τα χρονικά επιρρήματα από τις ερωτηματικές αντωνυμίες & μετά κάνε μας κήρυγμα! Και μη ξεπατικώνεις πολύ Στέφανο Γκέκα, γιατί οι ζουρλομανδύες καραδοκούν!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Το αστειο με την κ.ΑΛΣΑΛΕΧ παρατραβηξε 1ον ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ με μητερα ΕΛΛΗΝΙΔΑ με εκπαιδευση κλασικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ με σπουδες πληρωμενες απο την οικογενεια της [και οχι απο τα χρηματα των ελληνων-οπως αναφερει ο φιλος) 2ον προφανως ολοι αυτοι οι απιστευτοι κακεντρεχεις ανωνυμοι ειναι πραγματι ανωνυμοι και προσπαθουν μεσα απο λαικισμο και ψευτοπουριτανισμο να απακτησουν οντοτητα 3ον ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΗΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ εισαι ανθρωπακι και ανθρωπακι θα εισαι για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. κ. ΑλΣαλεχ την φωτογραφιση την βρηκα πολυ καλλιτεχνικη χωρις ιχνος προκλητικοτητας δεν χτυπουν εσας το πασοκ τους ενδιαφερει μην ασχοληστε εχετε πιο σοβαρα θεματα συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ.τοτε ψαχνεις αφορμη για να πεις οτι υπαρχεις .Αυτο εγινε με εσενα κοπελα μου ολοι αυτοι οι ανυπαρκοι βρηκαν λογο να πουν οτι υπαρχουν.-ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ τοσα χρονια που ως θεατροφιλη και θεσσαλονικια σε γνωριζω, εισαι απο παλια θεατρικη οικογενεια της Θεσσαλονικης και δεν εισαι αλλοδαπη οπως σε παρουσιαζουν ακομη και δημοσιογραφοι.Εκτος αν στην Ελλαδα οι ελληνιδες μητερες γεννουν αλλοδαπα παιδια -η μηπως στην χωρα αυτη Ελληνες ειναι μονο οι απιστευτοι ψευτοπουριτανοι λατρεις του χιτλερισμου που γραφουν τοσες χυδαιοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

    1. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

    2.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

    3.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ,....ΝΑ ΔΟΥΝΕ....ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ??


    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ(ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

    ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ...ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ??

    ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΛΟΓΩ ΓΛΩΣΣΑΣ

    ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ_)ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ...

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ,ΚΛΕΒΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ(ΧΤΕΣ ΔΥΟ ΒΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ...


    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΩ ΤΙ ΕΙΣΤΕ???

    ΥΣ:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...
    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Γ. Καρατζαφέρης (για την ετυμολογία του επωνύμου του, διαβάζουμε απο τον "Ελεύθερο Τύπο" της Δευτέρας 8 Οκτ.2007: "Το επώνυμο του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σύνθεση τουρκοαραβικων λέξεων. Προέρχεται απο το kara = μαύρος και caferi που είναι ονομασία σιιτικης αίρεσης (απο τον Τζαφερ ες Σαδικ,γιο του διαδόχου του Μωάμεθ) και οπαδου της αίρεσης αυτης. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ. ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΝΑΖΙ=ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΦΥΛΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. "ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΛΟΓΩ ΓΛΩΣΣΑΣ

    ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ_)ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ...

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ,ΚΛΕΒΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ(ΧΤΕΣ ΔΥΟ ΒΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..."

    Είμαι 35 χρονών. Από τα 10 μου (όσο μπορώ να θυμάμαι δλδ), ακούω για:
    -Σχολεία που δεν μας μαθαίνουν γράμματα
    -Νοσοκομεία που ταλαιπωρείσαι, ράντζα και φακελάκια, και όσο το "συμβιώνω με άτομα που είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών", εμ, σε νοσοκομείο οι άρρωστοι πάνε, από όσο ξέρω.
    -Εγκληματικότητα, μέρη που πουλάνε πρέζα κλπ κλπ.
    Πώς γίνεται να φταίνε μόνο οι ξένοι δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Ναι, σίγουρα η κατάσταση δεν είναι όπως πριν 25 χρόνια, αλλά δεν είναι μόνο από τους ξένους.
    Όταν ήμουν φοιτητής και περνούσα από την Ομόνοια για να πάω κ να γυρίσω από τη σχολή μου, χάλια ήταν από τους κακόμοιρους τοξικομανείς, αλλά όλοι εκεί γύρω ελληνικά μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. η αφροδιτη αυτες τις μερες πανηγυριζει. ειναι μεστην τρελη χαρα.
    βιαστηκε παλι αλλη μια ελληνιδα απο τους ξενους αραπηδες της...
    χαρες και πανηγυρια η αφροδιτη μαζι με ολα τα σκουπιδια της αριστερας και προοδου...

    συμφωνω απολυτα μαζι σου αραπινα.
    η βια φερνει βια.να το θυμασαι αυτο αραπακι...
    δεν ειμαστε ολοι εδω ξεφτιλισμενοι χριστιανουληδες...
    εχει ο καιρος γυρισματα.
    ουαι τοις οιττημενοις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ρε γλύφτη χωριάτη

    ήρεμα ρε σου τρέχουν τα σάλια...
    το πρόβλημα της ελλάδας είναι κάτι λιγουρόκουλτουριάρηδες σαν κι εσένα, βρίζουν τους έλληνες και γλύφουν τους ξένους.καλύτερα φασίστας παρά λιγουροκουλτουριάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Στις 20 του Δεκέμβρη, ο Γιάννης Μπογιόπουλος,δημοσίευσε ένα άρθρο του στους διαλόγους της Ελευθεροτυπίας, αποστομωτικό για όλους όσους χυδαία σου επιτέθηκαν.
    http://dialogoi.enet.gr/post/το-έγκλημα-της-αφροδίτης,το οποίο αναδημοσίευσα χτες στο ιστολόγιό μου http://magnitis.blogspot.com/2010/01/blog-post_5412.html.
    Παρακολουθώ το ιστολόγιό σου σχεδόν απ' όταν δημιούργησα το δικό μου (συνέπεσε περίπου με τα γεγονότα στο παλιό Εφετείο Αθηνών και το συγκλονιστικό ρεπορτάζ σου) και την δράση σου όπως αυτή εκφράζεται μέσα απ' τις αναρτήσεις του και δεν σου κρύβω ότι έχεις κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό μου.
    Δεν θα μπω σε υπερθεματισμό ή κριτική της επιλογής σου να γίνεις σύμβουλος του Υφυπουργού.
    Απλά την σέβομαι κι εύχομαι να πετύχεις στο έργο σου και τους στόχους σου.
    Καλή συνέχεια, καλό κουράγιο και νά' σαι πάντα όπως σε γνωρίσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΙΠΕΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ-ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ-ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

    ΑΛ ΣΑΛΕΧ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Pwlhsh xrusou kai oxi mono. Dwrean ektimhseis . http://www.facebook.com/pages/Enexyra-Athina/279450458741755

    ΑπάντησηΔιαγραφή