Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Φασαρίες στο Εφετείο

Από ότι πληροφορούμαι,
η αστυνομία μπήκε μέσα στο Εφετείο και συνέλαβε 4 ανθρώπους,
ενώ πέταξε στην Πειραιώς ένα κρεββάτι (!) με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.
Τώρα η περιοχή είναι γεμάτη με κλούβες των ΜΑΤ.
Αναμένουμε...
Όποιος γνωρίζει περισσότερα, παρακαλώ να ενημερώσει.

3 σχόλια:

  1. Το νταβαντούρι ξεκίνησε όταν από νωρίς την Τρίτη η αστυνομία σταματούσε για χαρτιά όποιον περνούσε από το επίμαχο τετράγωνο και δεν έδειχνε Έλληνας. "Τσιμπήσανε", πράγματι, αρχικά 4 άτομα. Κατά το μεσημέρι, "προσγειώθηκε" από τον χώρο του Εφετείου ξυστά από ένα λεωφορείο που περνούσε μια ξύλινη πόρτα (από μακριά φαινότανε όντως σαν σανίδα από κρεβάτι) και έφυγαν και κάτι ξύλα. Κανείς δεν ξέει ΠΟΙΟΣ (...) και ΓΙΑΤΙ (...) . Μερικοί όμως μπορούμε να φανταστούμε ποιός ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΑ να γίνει κάποια "χοντράδα". Θεωρώ πως ούτε καν κάποιος με μονοψήφιο IQ θα διακινδύνευε να προκαλέσει "ντου" στο Εφετείο με μια τέτοια ηλίθια ενέργεια.
    "Δένοντας" αυτό με προηγούμενο άρθρο για το Εφετείο (την παρουσία του Δήμου,τ α περιπολικά, το κάγκελο στην έξοδο κ.λπ.) ενισχύονται οι εκτιμήσεις πως επίκειται "επιχείρηση" και ζητούνται "αφορμές" που αν δεν υπάρξουν, κάλλιστα μπορούν να "δημιουργηθούν".
    Τέλςο πάντως, για να επανέλθουμε στα συμβάντα, το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η συγκοινωνία και να μπαγλαρώσουν κι άλλπυς, κυρίως καταγωγής Μαγκρέμπ. Από Πακ/ίντια, βεγγαλέζους,κ.λπ., ελάχιστους. Το χειρότερο ήατν το θέαμα να τους έχουν κάποιους για ώστες οκλαδόν ντάλα μεσημέρι στο πεζοδρόμιο διξιά της εισόδου. Θέαμα απαράδεκτο για σύγχρονο κράτος. Οι κλούβες παρέμειναν ως το βράδυ ενώ η αστυνομία συνεχίζει να κάνει εμφανή την παρουσία της ακόμη και σήμερα.


    Από ότι πληροφορούμαι,
    η αστυνομία μπήκε μέσα στο Εφετείο και συνέλαβε 4 ανθρώπους,
    ενώ πέταξε στην Πειραιώς ένα κρεββάτι (!) με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.
    Τώρα η περιοχή είναι γεμάτη με κλούβες των ΜΑΤ.
    Αναμένουμε...
    Όποιος γνωρίζει περισσότερα, παρακαλώ να ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εφετείο έχει καταλυφθεί παράνομα από λαθρομετανάστες και το ελληνικό κράτος πρέπει να κινηθεί άμμεσα ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
    Απλά και ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε μόνο αυτοί. Δικό μας είναι πρωτίστως το πρόβλημα που τους φέραμε στη πρώτη φάση. Εμείς φταίμε που τους δώσαμε και στέγη και δουλειά. Και δυστυχώς το παιγνίδι δείχνει να χάνεται γιατί είμαστε πλέον λαός οκνηρών βολεψάκηδων. Ελάχιστοι πλέον θα έδιναν το αίμα τους για μια καθαρή Ελλάδα που ν' ανήκει στους Έλληνες και όχι στους πιθηκομούρηδες και τους γραικύλους υπερασπιστές τους. Πατριώτες γρηγορείτε! Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και απαιτείται η συγκρότηση ομάδων κρούσεως απ' όσους τιμούν την Ελληνική Ιδέα. Καθημερινός ένοπλος πόλεμος στους δρόμους είναι ο δρόμος και όχι κυριλοφιέστες που να ικανοποιούν τις εκλογικές ονειρώξεις των πολιτικάντηδων του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής. Ας μας κάνει πλάτες η αστυνομία για ένα μήνα και θα καθαρίσουμε τη πόλη από τους βρωμιάρηδες. Πίσω στη θάλασσα όλοι τους! Και κρέμασμα στους γραικύλους προδότες που τους προσφέρουν άσυλο ή κερδίζουν από τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης. Και μια χούφτα να είμαστε θα πέσουμε σαν τους Σπαρτιάτες. Έλεος για κανέναν! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή