Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Μια "αγανακτισμένη" επιστολή

Μου εστάλη η κάτωθι επιστολή. Θεώρησα σωστό να την αναδημοσιεύσω στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου, αν και η αγανακτισμένη κυρία προτίμησε την ανωνυμία, πράγμα ύποπτο διότι εγώ γράφω επώνυμα.
Δεν θα απαντήσω διότι έχω πει πολλά και έχω κάνει ακόμα περισσότερα για να στηρίξω , έστω ανεπιτυχώς, τις πλατείες και τις γειτονιές της Αθήνας. Πάντα κατηγορώ το κράτος διότι αυτό έχει τη ευθύνη. Εάν δε καταλαβαίνουν τι λέω, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Η επιστολή έχει ως εξής:
_____________________________________________________________

Κυρία μου,

Με την παρούσα θα ήθελα να απαντήσω στις ανακρίβειες και τα αισχρά ψεύδη τα οποία αναφέρατε στο άρθρο σας στην εφημερίδα ATHENS VOICE στο φύλλο 272-210/24-30/09/09.
‘Όπως θα διαπιστώσετε από τα παρακάτω είμαι κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα από την ημέρα που γεννήθηκα, δηλαδή εδώ και 40 χρόνια και δεν ανέχομαι από κανέναν να με πει ρατσίστρια ή ακροδεξιό στοιχείο, επειδή θέλω να μείνω στην γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα, χωρίς να φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου και επειδή θέλω τα παιδιά μου να παίζουν στην πλατεία και στις κούνιες που έπαιζε και η μητέρα τους.
Στο κάτω κάτω της γραφής ποιος σας είπε κυρία μου, ότι είμαι υποχρεωμένη να τους ανεχτώ όλους αυτούς τους μετανάστες στην δική μου γειτονιά; Δόξα τω Θεώ υπάρχουν και άλλες γειτονιές στην Αθήνα, υπάρχει η Εκάλη, το Ψυχικό, η Κηφισιά, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, η Αγία Παρασκευή και τόσες άλλες περιοχές που διαθέτουν ωραιότατες και πολύ μεγάλες πλατείες στις οποίες μπορούν και εκεί να κάθονται μετανάστες από τα πέρατα του κόσμου. Γιατί να είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι την βρόμα τους; Γράψατε λοιπόν ένα άρθρο που μιλάγατε μόνο με μετανάστες και που αναφέρατε του κόσμου τα ψέματα. Ποιος μετανάστης φοβάται να μείνει στην περιοχή; Κανείς. Ίσα ίσα που μας έχουν χεσμένους όλους εμάς τους Έλληνες, μας μιλούν άσχημα, δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Κάνουν ότι θέλουν, κυκλοφορούν ελεύθερα ότι ώρα θέλουν, έχουν μαγαζιά που δουλεύουν μέχρι ότι ώρα θέλουν. Τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο μαζί με τα δικά μας και μάλιστα σε ποσοστό 90% σε σχέση με τα ελληνόπουλα. Να φανταστείτε ότι στην Α’ Δημοτικού σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα από τα 15 παιδιά της τάξης, τα 11 είναι αλλοδαπά.
Αναφέρατε ότι οι κάτοικοι τους ξυλοκοπούν, τους απειλούν, τους βρίζουν, τους λένε να κλείνουν τα μαγαζιά τους νωρίς κ.λπ. ότι φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους. Ρωτήσατε κυρία μου, κάποιον κάτοικο Έλληνα για το πώς νιώθει, πως έχει ξυλοκοπηθεί από αλλοδαπό, πως φοβάται να βγει από το σπίτι του; Έχετε βγει από το σπίτι σας στις 06.00 το πρωί να πάτε για δουλειά και να κοιτάτε συνεχώς πίσω σας γιατί δεν περπατά Έλληνας; Έχετε μπει στο λεωφορείο να πάτε στη δουλειά σας και να είστε οι μόνοι Έλληνες εσείς και ο οδηγός του λεωφορείου; Σας έχει τύχει να χρειαστείτε βοήθεια στο δρόμο και να μην υπάρχει άνθρωπος που να μιλάει τη γλώσσας σας για να σας καταλάβει; Αφήστε τώρα που με την κρίση αυτή, οι δουλειές χάνονται οπότε πολλοί από αυτούς δεν έχουν ή δεν θα έχουν δουλειά και θα αναγκαστούν να κλέψουν, να σκοτώσουν εμάς για να φάνε. Στην περιοχή των Οινοφύτων όπου εργάζομαι κατά ορδές, κατακλύζουν τα εργοστάσια ζητώντας δουλειά. Αλλά τα εργοστάσια δεν έχουν πλέον δουλειά ούτε για τους Έλληνες. Υπήρξε μάλιστα περιστατικό όπου αλλοδαπός, χτύπησε γυναίκα που δούλευε εργάτρια σε εργοστάσιο της περιοχής, στις 07.00 το πρωί μπαίνοντας στην πύλη του εργοστασίου μόνο και μόνο για να της πάρει την τσάντα με το κολατσιό που κρατούσε. Μετά από όλα αυτά και άλλα τόσα που γίνονται και ακούγονται καθημερινά, κάθεστε και μου κοπανάτε ότι είμαστε ρατσιστές, και ότι μόνο ηλικιωμένοι προπηλακίζουν αλλοδαπούς, κατατρεγμένους και κάθεστε και αραδιάζετε ένα σωρό ψέματα που σας λένε όλοι αυτοί οι ξυπόλητοι, που σε τελική ανάλυση κανείς δεν τους κάλεσε εδώ. Κανέναν από όλους αυτούς δεν χρειαζόμαστε και σας πληροφορούμε ότι δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι που δεν θέλουν τους ξένους, είναι και πολλοί νέοι οι οποίοι δεν θέλουν τόσους ξένους στην περιοχή τους. Εν πάση περιπτώσει αν τους αγαπάτε τόσο πολύ τους μετανάστες και τους λυπάστε, με όλα με αυτά που τραβάνε οι καημένοι από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, τότε να τους πάρετε στην περιοχή σας, στο σπίτι σας να μένουν μαζί σας, να τρώνε μαζί σας. Εμείς πλέον δεν τους θέλουμε, τους βαρεθήκαμε, φτάνει πια να μας φορτώνουν τις καραβιές των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα στην δική μας περιοχή. Έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε και εμείς ελεύθεροι, να αναπνέουμε καθαρό αέρα χωρίς την μπόχα από την βρόμα τους και τα φαγητά τους.
Καλή μου κυρία, αλήθεια γιατί δεν γράψατε τίποτα και για την «βίλα Αμαλία» που μένουν εκεί 300 αναρχικοί και κάθε φορά που γίνεται κάτι στην πλατεία, τσουπ έρχονται και τα καμάρια μας και μας κάνουν καλοκαιρινά τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητά μας, που προπηλακίζουν ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα τους. Εμένα προσωπικά την τελευταία φορά που είχαμε διαμαρτυρία για το χάλι της περιοχής μας, πριν από δυο μήνες περίπου, το καλοκαίρι και ενώ γυρνούσα από τον Πανελλήνιο με την 6χρονη κόρη μου, νωρίς το απόγευμα, «να πω ότι ήταν βράδυ, πάει στην ευχή», στο φανάρι Αχαρνών και Δεριγνύ, μας πέρασε απέναντι για να πάμε σπίτι μας, αστυνομικός των ΜΑΤ, παίρνοντας το παιδί μου αγκαλιά μέσα σε καταιγισμό από πέτρες. Αυτά τα παιδιά λοιπόν δεν σας ενοχλούν πουθενά; Καλά κάνουν ότι κάνουν;
Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι. Λίγο φιλότιμο δεν έχουμε. Να αναρωτηθούμε πριν πούμε και γράψουμε κάτι, μήπως δεν είναι σωστό, μήπως λέω πολλές μαλακίες και φάω ξύλο;
Γιατί να ξέρετε κυρία μου, ότι με όλα αυτά που γράφετε και λέτε κατά καιρούς, στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα κ.λπ. όλοι εσείς οι καλοί Έλληνες, «οι προστάτες των μεταναστών», όπως ρατσιστές οι κάτοικοι και σκοτώστε τους και τα καημένα τα αλλοδαπά, που υποφέρουν από τους τραμπούκους κατοίκους, με την ανοχή της αστυνομίας και όλες αυτές τις ανακρίβειες, στο τέλος θα βγείτε εσείς εκτεθειμένοι.
Γιατί εμείς στην περιοχή μας ήδη έχουμε πολλούς αλλοδαπούς όπως Αλβανούς, Ρουμάνους, Πολωνούς οι οποίοι έχουν πλέον ενσωματωθεί μια χαρά. Έχουν τις οικογένειές τους, τα ιδιόκτητα σπίτια τους, τις δουλειές τους και σας πληροφορώ ότι και εκείνοι έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς τους Έλληνες, και φοβούνται το ίδιο με εμάς να κυκλοφορήσουν, όσον αφορά τις ορδές των Αφγανών, Πακιστανών και αλλοθρήσκων γενικώς που μας κατακλύζουν στην περιοχή.
Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι θα αντισταθούμε όσο γίνεται, με νύχια και με δόντια στο να μην μας «κατσικωθούν» στο σβέρκο όλοι αυτοί. Άλλωστε είπαμε πάρτε τους στην δική σας περιοχή, να τους κανακέψετε, να τους προσέχετε να μην σας πάθουν τίποτα. Αλλά όταν σας σκοτώσουν ή σας ληστέψουν μην ζητήσετε προστασία από την αστυνομία ή από την πολιτεία γιατί θα είστε διπρόσωποι. ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ γιατί βέβαια μακριά από τον κ…….και ας είναι και ένα πόντο όπως λέει και ο λαός. Όταν κατσικωθούν στον δικό σας σβέρκο, τότε «θα νιώσετε καλά», και θα καταλάβετε τι εννοούν και τι περνούν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα.
Κλείνοντας θέλω να σας τονίσω ότι κακώς μας χαρακτηρίζεται ρατσιστές. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι αλλοδαποί. Εμείς είμαστε Έλληνες και αυτοί βάρβαροι. Αν δεν ξέρετε την διαφορά μεταξύ αυτών ανατρέξτε στα βάθη της ιστορίας για να την βρείτε.


Μετά τιμής


Γ.Ε.Μ.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

14 σχόλια:

  1. Η απαξιωση οποιου ειχε την ατυχια να γεννηθει Ελληνας και να ζει σε κεντρικες περιοχες της Αθηνας γιατι δεν τα κονομησε ειναι το επαγγελμα σου. Οι ...φιλανθρωπικες οιμωγες [ανοιξε κανα Ελληνικο λεξικο αν δεν ξερεις την λεξη] πωλουνται τωρα και στην φυλλαδα lifestyle ATHENSNEWS μαζι με τα κυλοτακια Μυκονου. Συνεχισε απτοητη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Σάλεχ. Όλα αυτά που γράφεις και λές είναι όμορφα. Πλήν όμως εάν είχες την ατυχία να μένεις στη Κοκκινιά και μέσα σε 5 χρόνια να διαπίστωνες ότι έχεις καταντήσει ξένος στη γειτονιά σου τι θα έκανες; Στο διπλανό σπίτι ο ιδιοκτήτης το νοίκιασε και έφυγε για άγνωστα μέρη. Αποτέλεσμα αντί για 3 Πακιστανοί που ήταν στην αρχή τώρα μαζεύτηκαν 15. Στο απέναντι σπίτι στην αρχή έμεναν 3-4 με μαλαμψό χρώμα(άγνωστης εθνικότητας), τώρα μένουν 10 περίπου. 3 σπίτια παρακάτω μένουν 6-7 νεαροί Ρουμάνοι(που δεν έχουν αφήσει γυναίκα να περάσει χωρίς να την πειράξουν ) και δίπλα τους κάτι Μολδαβοί. Τα παιδιά τα πηγαίνουμε με βάρδιες στα φροντιστήρια το βράδυ με τη γυναίκα μου. Ξέρεις πόσες φορές η κόρη μου ( 16 ετών) μου έχει πεί θέλω να φύγουμε από τη κολογειτονιά γιατί δεν αισθάνομαι άνετα όταν κυκλοφορώ και στα πεζοδρόμια είναι μόνο αλλοδαποί; Νισάφι πλέον στη Νίκαια μένουμε, ήταν που ήταν υποβαθμισμένα τα πράγματα, τώρα που να πάμε; Όταν τα πεθερικά μου πήγαν εργάτες στη Γερμανία το 1960 πήγαν με ΚΑΝΟΝΕΣ (χαρτιά - γιατρούς κλπ). Εδώ γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε κανόνες;
    Δεν γράφω όνομα γιατί είναι πολύ εύκολο να μαζευτούν απέξω καμμιά 10 και να μου σπάσουν το αμάξι. Α ξέχασα δεν είμαι δεξιός, αλλά ξέρω πολλούς που ψήφισαν Καρατζαφέρη γιαυτό το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξαναέγραψα όταν πρωτοαναρτήθηκε. Το παρόν κείμενο είναι τόσο μα τόσο γραφικό που φτάνει στα όρια της γελοιότητας , ειδικά η τελευταία παράγραφος είναι σχεδόν κωμική , ούτε οι χρυσαυγίτες δεν τα λένε αυτά πλέον. Αλλά τι να κανουμε , αμα δεν υπάρχει θέμα δημιουργούμε ένα , έτσι Αφροδίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ευαίσθητη» «κυρία» μου είσαι αλλόφυλη! Δεν μας απασχολεί καθόλου η άποψή σου! Αλλά δεν φταίς εσύ. Φταίμε εμείς που σε μαζέψαμε και σε ανεχόμαστε. Φταίμε εμείς που φοβόμαστε μην μας πούνε ρατσιστές στην ίδια μας την πατρίδα. Η λύση είναι απλή: τέλος οι φοβίες και οι δειλίες!!! ΝΑΙ είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (ή πρέπει όλοι να γίνουμε), και υπερήφανοι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικιστές!!! Αγαπάμε τη φυλή μας εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν αλλόφυλο για αυτό!!! Εσείς θα απολογηθείτε γιατί παρασιτείτε εις βάρος μας, και θα υποστείτε τις συνέπειες!!! ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ των αλλοφύλων!!!!!!!!
    Υ.Γ.
    Εσύ θα είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κατηγορείτε την κ. Αλ Σαλέχ. Αφού απέτυχε ως ηθοποιός, βρήκε πιο προσοδοφόρο ενασχόληση: οι επαγγλεματικές "αντιρατσιστικές" οργανώσεις παίρνουν χοντρά χρήματα από το κράτος.
    Τουλάχιστον, αφού σας αρέσει ηχώρα που ζείτε, μάθετε καλύτερα ελληνικά από αυτά της..."κάτωθεν" επιστολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
    ΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σου αρέσει να κλεινεις τα μάτια μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι Έλληνες σπό όλους αυτούς που ηρθαν απροσκάλεστοι από Ασία και από Αφρική; Γνωρίσεις κυρία Σαλέχ, πόσοι Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, ή έμειναν ανάπηροι ή καταστράφηκε η περιουσία τους από αυτούς που εσύ υπερασπίζεσαι; Για να μη μιλήσω για τους αστυνομικούς που τους σκότωσαν ή τραυμάτισαν οι λαθρομετανάστες πάνω στο καθήκον. Καλύτερα να τα αφήσετε πια αυτά για τους καημένους που έρχονται γιατί δεν έχουν να ζήσουν.΄ Ό περισσότερος κόσμος πια κατάλαβε τι συμβαίνει.
    Εμείς που γεννηθήκαμε εδώ και που είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν επιθυμούμε να περιθάλπουμε ξένους που μόλις πατήσουν εδώ το πόδι τους, αρχίζουν κάθε είδους παρανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν επιβάλλει αυστηρές ποσοστώσεις στη διαμονή των μεταναστών, για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες και κάθε είδους παροχές. Αν τολμήσει και πατήσει το πόδι του λαθρομετανάστης, μόλις τον πιάνουνε τον απελαύνουνε αυθημερόν.
    Εδώ στην Ελλάδα όχο μόνο έρχονται λαθραία,έχουν απαίτηση να μείνουν και χρησιμοποιούν κάθε μέσον για αυτό το σκοπό.
    Τους κλείνουν στα κρατητήρια για παραβατικές πράξεις και αλληλοχτυπιούνται με σκοπό να τραυματισθούν για να πουν ότι η αστυνομία τους κακοποίησε και να εκβιάσουν έτσι για άδεια παραμονής. Χώρια οι χιλιάδες έγχρωμοι που κυκλοφορούν με πλαστά χαρτιά.
    Όχι κυρά μου, δεν είμαστε υποχρεωμένοι εμείς να ζούμε με αυτή την εγκληματικότητα, ούτε θέλουμε να αλλοιωθεί ο πληθυσμός μας. Φτάνει πια. Στην Ευρώπη ζούμε, δεν είμαστε Ασία και Αφρική, ούτε Αμερική.
    Κι εσείς κυρία μου, έχετε υποχρέωση να σεβαστείτε τη χώρα που σας δέχτηκε και σας δίνει ψωμί και τρώτε.
    Διαφορετικά, μπορείτε να ξαναγυρίσετε πίσω από εκεί που ήρθατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "αν και η αγανακτισμένη κυρία προτίμησε την ανωνυμία, πράγμα ύποπτο διότι εγώ γράφω επώνυμα."

    Δεν είναι ύποπτο κυρία μου, μήν παριστάνεις την χαζή. Άν αναφέρει όνομα ίσως την επισκεφτούν διάφοροι 'αντιρατσιστές' κουκουλοφόροι με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις.

    "Δεν θα απαντήσω διότι έχω πει πολλά και έχω κάνει ακόμα περισσότερα για να στηρίξω , έστω ανεπιτυχώς, τις πλατείες και τις γειτονιές της Αθήνας."

    Εύγε που δημοσιεύεις την απάντηση αλλά γεγονός είναι πως δεν έχεις να πείς τίποτα επί της ουσίας. Η επιστολή είναι σαφέστατη και αποστομωτική.

    Και όσο για το τί κάνετε εσείς οι πονόψυχοι "αντιρατσιστές" για τις γειτονιές το ξέρουμε πολύ καλώς. Βλακώδη συνθήματα, κηρύγματα υπέρ των αλλοδαπών, ρατσισμός και μίσος εναντίον των Ελλήνων, απύθμενη υποκρισία και μετά... καφές στο Κολωνάκι.

    Δέν ξέρω άν σε προβληματίζουν τέτοιες επιστολές και σχόλια. Ίσως είναι ώρα για λίγη αυτοκριτική. Χορτάσαμε υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή και με όλους τους σχολιαστές.Θέλουμε κράτος ΕΛΛΗΝΙΚΟ και όχι πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό. Παράλληλα οφείλω να παραδεχτώ ότι σας τιμά το γεγονός ότι τα δημοσιεύετε χωρίς λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω απολύτως με τους προλαλήσαντες και νοιώθωντες Έλληνες εν τη ψυχή και επί της ουσίας.


    Αλ Σαλέκ ή πως σκατά σε λένε δεν είσαι τίποτ'άλλο παρά ένα σπουδαγμένο απόβρασμα που αναλώνει την ανούσια ζωούλα του σε πολιτικούς θεατρινισμούς με ενδόμυχους (συνειδητούς ή μη) στόχους να καταστρέψεις γεμάτη ζήλεια και φθόνο ότι και δεν θα μπορούσες ποτέ να δημιουργήσεις, έναν λαό, ένα Έθνος.

    Το Ελληνικό Έθνος σε τσούζει και χυδαιολογείς ασύστολα προς κάθε ορθώς σκεπτόμενο Έλληνα υποδεικνύοντάς του τι πρέπει να σκεφτεί(χωρίς καν να είσαι Ελληνίδα) και απαιτώντας κι άλλα ΚΛΕΜΜΕΝΑ από τον ελληνικό λαό λεφτά για τα απρόσκλητα φιλαράκια σου.

    Φυσικά από άβγαλτα αποβράσματα σαν και σένα, που ποτέ τους δεν έχουν νιώσει τι σημαίνει αληθινός ιδρώτας, μόχθος και βιοπάλη, αλλά πάγια τους εργασία είναι η πνευματική διαστροφή και διαστρέβλωση (που αντικατοπρίζει σαφώς τις σεσηπότες σου ιδέες), κανείς δεν περιμένει κανενός είδους σεβασμό, καμιά απολογία για όλα αυτά τα μπασταρδάκια που μας μάζεψες ή έστω και λίγη ευσυνειδησία για την αντικοινωνική και ανθελληνική σου στάση. Όπως και δεν θα πρέπει πάντοτε να θυμάσαι και ποτέ να μην διανοηθείς ότι έτσι αξίζει να σου φέρονται. Γαμημένη σκρόφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αφροδιτη μη μασας απο τις ψευτοαπειλες αυτων που οι παπουδες τους συνεργαστηκαν με τα SS και τωρα μας το παιζουν πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλήθειά εσύ ΤΗΟ η όπως 'σκατά' σε λένε είσαι Έλληνας? έχεις κάνει κάτι στη Ζωή σου που να νιώθεις περήφανος γι'αυτο? η είσαι από τις Ελληναρες που αραχτοί στις καφετέριες κάνουνε κουβέντες για τον μεγάλο Ελληνικό πολιτισμό πριν απο 2500 χρόνια και αν φέτος θα περάσει η Ελλάδα στη Eurovision. Αντί ρε 'μεγάλε' να βρίζεις κάποιον που προσπαθεί ακόμα και αν διαφωνείς με αυτόν πρέπει αν μη τι άλλο να του αναγνωρίζεις το δικαίωμά να προσπαθεί, αλλά από ανθρώπους με το δικό σου δημοκρατικό επίπεδο τι να περιμένει κανείς.
    Τακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα SS είστε εσείς και τα φιλαράκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή